reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zločin v expresu

Compartiment tueurs

Žánr:
Země:
Rok:
1965
Délka:
95 minut
„Celovečerní debut oscarového režiséra“

Celkové hodnocení filmu Zločin v expresu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.2.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.3.2014
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.1.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.12.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.3.2011
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.11.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23632minih23632Zasněžená romance (1941) 
Sun Valley Serenade n
minih13592minih13592Náš dědek Josef (1976) 
Náš dědek Josef n
minih33326minih33326Fimfárum Jana Wericha (2002) 
n
minih30381minih30381Rok ďábla (2002) 
Rok ďábla n
minih24529minih24529Švadlenka (1936) 
Švadlenka n
minih107509minih107509Kravky tučné a hubené (1929) 
n
minih41191minih41191Šéfe, to je věc! (1982) [TV film] 
Šéfe, to je věc! n
minih54852minih54852Bekyně mniška (2009) [TV film] 
Bekyně mniška n
minih12203minih12203Mé jméno je Nikdo (1973) 
Il mio nome é Nessuno / My Name Is Nobody n
minih59666minih59666Veselý koncert (1935) 
Veselý koncert n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
9   - jarda53
9   - melakara
3   - Elementik
9   - oulisna
9   - Johnny1
9   - antoninses
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.22/0.198