reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 4.12.2016 a svátek má Barbora. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zlaté ptáče

Žánr:
Rok:
1932
Premiéra v ČR:
17.6.1932

Celkové hodnocení filmu Zlaté ptáče

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.12.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.12.2011
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
21.11.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.9.2015
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.4.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih74488minih74488Dubové palice (1938) 
Block-Heads n
minih105686minih105686Modrá planeta (2001) [TV minisérie] 
The Blue Planet n
minih27939minih27939Buzíci (1974) 
Les valseuses n
minih6881minih6881Chodím sám (1948) 
I Walk Alone n
minih9271minih9271Jak je důležité míti Filipa (1952) 
The Importance of Being Earnest n
minih25217minih25217Smrť pána Golužu (1982) 
Smrt gospodina Goluže / Smrť pána Golužu n
minih16862minih16862Pravdivé zpovědi (1981) 
True Confessions n
minih11538minih11538Lojzička (1936) 
n
minih45847minih45847Prosincoví kluci (2007) 
December Boys n
minih15371minih15371Panelstory aneb Jak se rodí sídliště (1979) 
Panelstory aneb Jak se rodí sídliště n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 %
5   - curil
3   - hvezdyn
2   - Misantrop
5   - Kycky
5   - skukum

TV Program

ČT1 - Komisař Moulin (1976) [TV seri...

23:05 - 00:35

39 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

ČT2 - Vídeňská nemocnice - Donauspit...

23:40 - 00:55

4 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

NOVA - Střepiny (2002) [TV pořad]

23:20 - 23:50

24 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Rukojmí (2005)

22:50 - 01:15

54 minut již uběhlo
91 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139563
Osobností: 599513
Fotografií: 517280
Plakátů: 250370
Obsahů a biografií: 128885

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Bohužel velké zklamání.   Ohrané vtipy z předešlých   dílů, podtržené zvukem,   aby člověk vůbec věděl,   kdy se má zasmát. Bohužel i   tady více >

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 2 / 10

Polda (2016) [TV seriál]

Polda
Rád seriál podpořím -   určitě je to to lepší z cz   seriálové tvorby. Výborná   oddechovka na nedělní   večer, Matáskovi sedí role   dokonale. více >

Autor: aegis | Hodnocení: 9 / 10

Osm hrozných (2015)

Osm hrozných
Sice zdlouhavé, ale hodně   dobré dílo. Skvělé   herecké obsazení mě   povzbudilo abych vydržela.   Nelituji.

Autor: angi5 | Hodnocení: 9 / 10

Noční zvířata (2016)

Skvělý film

Noční zvířata
Film plný emocí, i když to   tak ani nevypadá. Bolest,   láska, osamělost, slabota,   síla, touha, ztráta, a tak   bych mohl pokračovat. I když více >

Autor: DaveSnoop | Hodnocení: 9 / 10

Thriller - en grym film (1974)

Švédský Kill Bill na cestě za pomstou,,,

Thriller - en grym film
Švédský Rape and Revage   exploitík, který údajně   inspiroval šílence z   videopůjčovny pana Tarantina   k natočení Kill Billa. Co   ale více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.517/0.491