Duben
ohodnotit

Zkrocená hora

Brokeback Mountain

Další název:
Skrotená hora (SK)
Rok:
2005
Délka:
134 minut
Premiéra v ČR:
2.3.2006
„Láska je jako přírodní živel, nezná překážky“

Komentáře k filmu Zkrocená hora

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 81
klasifikátor
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.5.2022
Bezesporu filmařský   precizní práce kořeněná   výbornými výkony hlavních   představitelů. To člověk   prostě nemůže popřít.   Nejsem zatížený předsudky   a i když jsem ortodoxní   "heterák" mám mezi   4% komunitou pár dobrých   známých a tak mi nijak   nevadí ani obsahová   stránka. Co mi však trochu   zkazilo jinak veskrze dobrý   dojem je trochu přílišná   hollywoodština. Na můj vkus   je to moc okatě zacílené.   Ale lidi jako já určitě   nebyli cílovou skupinou pro   tenhle film - takže můj   problém! Za mě lehce   nadprůměrný biják.
argenson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.9.2017
Precizní práce po všech   stránkách, i když trochu   prvoplánově zacílená k   zisku nějakých těch sošek,   glóbů atd. Pro mě osobně   první film, kde jsem bez   výhrad přijal Anne Hathaway.
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.3.2014
Nádherná příroda, super   práce, ale ten děj. Vlastně   žádný. A po půlhodině   filmu jsem to vzdal úplně.   Nemusím všechno, koukat na   to ve filmu a ještě to   nějak propagovat... Děkuji,   odcházím, byť jsem vstupné   zaplatil.   201110035000/12250/12850
green-tea
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.10.2012
Jeden z hodně mála filmů,   kde je ožehavé téma   homosexuality podané místy   víc než odvážně, přesto   však vkusně. Drsně   romantická love story dvou   kovbojů, nádherné   prostředí, vynikající   kamera, působivá hudba a   výborní herci... Jo, dostalo   mě to!
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.1.2009
Mírné zklamání - když   jsem četla všechny ty   nadšené ohlasy, tak jsem si   říkala, že to bude   bomba.Pak jsem film viděla a   že by mě to nějak velmi   oslovilo se říct nedá.   připadalo mi to celkem   násilné, hlavní hrdinové   moc nebrali ohled na rodinu a   svoje děti, chápu, že v tom   čase to nebylo nic   jednoduchého, projevit svoje   city vůbec natož ke   stejnému pohlaví v době,   která byla velmi   konzervativní,ale daleko   lepší zpracování tohoto   problému jsem viděla např.   ve filmu Jsou z nás s R.   Crowem.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.11.2009
Hodně povedené drama v   hlavních rolích s Jakem   Gyllenhallem a Heathem   Ledgerem. Oba předvedli   výborné herecké výkony.   Milostný příběh dvou   ženatých mužů, kteří se   poznali při práci, a stali   se z nich nejen přátelé
Justik66
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2008
Film vypráví milostný   příběh dvou mladých mužů   ? rančera a kovboje ? kteří   se poznali v létě roku 1963   a stali se přáteli na celý   život. Prožili mnoho   radostí i tragédií, díky   kterým poznali slabost a   sílu lásky. Ennis Del Mar   (Heath Ledger) a Jack Twist   (Jake Gyllenhaal) se seznámí   ve Wyomin-gu, kde pracují   jako kovbojové na hoře   Brokeback. Brzy se stávají   nejlepšími přáteli. Na   konci léta jejich práce   končí a každý jde svou   cestou. Ennis zůstává ve   Wyomingu, kde se ožení s   Almou Beers (Michelle   Williams), která mu porodí   dvě dcery. Rodina se   protlouká životem s velkými   těžkostmi. Jack odjíždí   do Texasu, kde se zamiluje do   královny rodea Lureen Newsome   (Anne Hathaway). Vezmou se a   brzy se jim narodí syn.   Uběhnou čtyři roky, když   Ennis dostane od Jacka   zprávu, že se chystá   navštívit Wyoming. Po   Jackově příjezdu oba   zjišťují, že uplynulá   doba na síle jejich citu nic   nezměnila. V následujících   letech se oba snaží ze   všech sil toto pouto udržet.   Zjišťují, že   nejdůležitější v jejich   životech je síla   přátelství, lásky a   důvěry.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.7.2012
Velmi silný příběh dvou   mužů, kteří ( dá se   říct ) nesměli být   spolu.
O hereckém   talentu H.Ledgera nebylo nikdy   pochyb. Nebýt jeho   předčasné smrti, jistě by   se stal jedním z   největších herců své   doby. Tady mu nečekaně   dobře sekundoval   J.Gyllenhaal.
Když k   tomu přidáme tu nádhernou   krajinu, ve které se to   většinou točilo, tak je to   přinejmenším zajímavá   podívaná.
Petra.Barbie
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.1.2009
Zbytečně zdlouhavé...
...z tohoto filmu mám velmi   rozpačitý pocit. Byla jsem   na něj zvědavá a v prvé   řadě oceňuji, že myšlenku   určitě má. Homosexualita je   téma, které by nemělo být   tabu, i přes mnohou osvětu   je stále ještě hodně   těch, kteří považují ty,   jenž milují stejné   pohlaví, za jakési vyvrhele   a ostudu společnosti.   Určitě je přínosné   cokoliv, co tento zastaralý   názor pomáhá vyvracet.   Potud tedy je to v pořádku.   Mám-li ale hodnotit film jako   celek, tak bohužel musím   napsat, že to byla z velké   části docela nudná   podívaná. Záběry na   krajinu byly sice krásné,   ale možná jich bylo   zbytečně moc. Chtělo to   zhuštěnější děj, který   by tím pádem nabral na   větší dramatičnosti.   Prostě tomu chyběl takový   ten náboj, co by udržel   diváka ve větší   koncentraci a ponoření do   příběhu, jehož jádro   nebylo špatně vymyšleno.   Myslím si osobně, že např.   Philadelphia či Noci šelem   na podobné téma jsou daleko   lépe zpracované filmy. Zde   bylo až příliš mnoho   romantiky, jejíž přemíra   nemusí být vždy pro   celkový děj filmu   přínosem.
petrusmev
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.3.2015
Vynikající herecké výkony   hlavní dvojice, dojemný   životní příběh dvou   honáků natočený s klidným   a citlivým nadhledem, ale   nebýt toho, že se zde   milují dva muži, tak by ten   příběh nijak zvlášť   zajímavý nebyl.
261972
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.9.2011
NEJLEPŠÍ
Moc krásný film. Dostal mě   nejen skvělými herci,   příběhem plný emocí a   přírodou, ale především   krásnou, ale opravdu krásnou   hudbou, která byla dokonce   lepší než v Titanicu. A do   toho všeho dva sexy   kovbojové. Krásná   kombinace.
enejčel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Začátek se mi zdál až   příliš protažený. Dva   hlavní hrdinové se mezi   sebou moc vybavovali a dlouhé   záběry na krajinu také moc   nenadchli, ale film se přece   jenom rozjede a můžete se   těšit na romantickou   podívanou mezi muži, kteří   ale zápasí jak mezi sebou,   tak se svými manželkami.
Heath Ledger a Jake   Gyllenhaal byli vynikající,   dokonce i Anna Farris, kterou   jsem vždycky považoval za   špatnou herečku. Anne   Hathaway nedostala moc   prostoru, ale nevadilo to.   Opravdu pěkné drama, které   rozhodně potěší.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Musím uznat, že jsem se   filmu o homosexuálních   honácích dobytka bál a   vyhýbal jsem se mu. Ale   nakonec jsem byl mile   překvapen a film jsem si   vychutnal hlavně díky   dobrým hercům a povedené   kameře.
Lynette
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.12.2009
Příběh, který oslní
Kritika, nekritika - tenhle   film mě prostě dostal a   můžu se na něj dívat   kdykoliv. A to nejen kvůli   předčasně zemřelému   Heathovi. Především je to   příběh s tématem, který v   Hollywoodu do té doby ještě   asi nevnikl a proto vyvoval   takovou vlnu odporu, ale   diváky rovněž zaujme i   dechberoucí krásná   příroda a samozřejmě   herecké výkony hlavních   představitelů. Heath a Jake   byli dobří parťáci jak   před kamerou, tak v soukromí   a to se hodně promítlo i do   jejich hereckých výkonů,   potažmo do celého filmu. Oba   hráli s takovým nasazením,   že při natáčení jedné   jejich milostné scény   zlámal Heath Ledger Jakeovi   nos.:-DDD
Jinak s čím   jsem moc spokojená nebyla   byla postava, kterou hrála   Anne Hathaway. Netýká se to   přímo jejího herectví, ale   když ji namaskovali za trochu   už starší dámu, vypadala   opravdu jak maškara - prostě   jako neživá figurína což   je dost škoda.. Ale za to   Anne opravdu nemůže.
Hodnotím 9 / 10.
collen
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.9.2016
Další z filmů, které   nenechají nikoho lhostejným   a to mám vážně ráda. Jde   o snímek plný   kontroverzních scén a   odvahy, na pozadí   nádherných přírodních   záběrů a doplněný o   skvělou hudební kulisu.Asi   to není příběh pro   každého, ale je nevšední a   hluboce lidský.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.11.2009
Zkrocená hora
Povedené drama, které zaujme   značně originálním   příběhem. Zpracování   takhle ožehavého tématu   chce podle mě značnou dávku   odvahy. Nikdy totiž nevíte,   jak diváci zareagujou.   Osobně si myslím, že se to   tvůrcům do jisté míry   zdařilo. Na druhou stranu mě   však některé gay porno   scény docela znechutily, ale   to byla jen snaha o   autentičnost. Na filmu   oceňuju hlavně krásnou   přírodu, která nabudí   příjemnou atmosféru.
hejtman
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.1.2007
Bohužel jsem asi nepobral   příběh nebo mi nesed a   musím dát nižší   hodnocení,ikdyž si ho tenhle   jinak nádherný film vůbec   nezaslouží.Skvělá   řemeslná   práce-režie,hudba,kamera,   romantické   prostředí,slušní herci a   vcelku i dojemný   příběh,ale pro mě nuda a   nepochopení na pozadí   krásné krajiny.
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.1.2020
Tak trošku větší   přátelství dvou chlapů na   celý život. Dobře   zpracované a výborně   zahrané. Jake Gyllenhaal a   Heath Ledger famózní výkon.   A neodpustím si postesk.   Nesmírná škoda, že Heath   Ledger odešel tak brzy, byl   to opravdu "PAN   HEREC".
karlosphonic
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.5.2009
Zkrocená hora díky tématu   homosexuality mezi kovboji   strhla na sebe obrovskou   pozornost a zájem o tento   film.Za sebe mohu říci,že   toto téma se dokonale povede   natočit někomu   dalšímu.Mohlo by to být o   dvou homosexuálních boxerech   a název by mohl být   Nezkrocený ring:)).Ale   zpátky k filmu.První   polovina filmu se mi velice   líbila díky erotickému   napětí,které si hlavní   hrdinové nechtěli   připouštět a to napětí   přitom stále   sílilo.Bravo!Pak ale jako by   autor nevěděl kudy   kam.Základní myšlenka byla   zobrazena,ale co dál,aby to   bylo zajímavé?Takže druhá   polovina filmu byla jen jakoby   navíc,bez nějakého   dramatu,citu,napětí.Když   už revoluční filmové   téma,tak prosím i s lepším   dějem i v druhé polovině   filmu.Crash vyfoukl Oscara   Zkrocené hoře zcela   zaslouženě.
Xpojntman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.10.2015
I na film o čtyřprocentních   se dá zkousnout líp, když   se na něj koukate v dvojté   mladé pěkné dámské   společnosti, která vlivem   vedra toho na sobě moc nemá.
Cash89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.1.2008
Dobrý příběh, fantastické   herecké výkony doslova   všech (nedá mi to a   vyzdvihnu Ledgera a Michelle   Williams), neskutečně   kýčovitá příroda a   nádherná hudba, to jsou   obrovské klady Zkrocené   hory. Ang Lee natočil opravdu   krásný a citlivý film, nic   nevylepšuje, nic   nepodceňuje, jen vypráví.   Malinko mi vadily jen dva   pohledy do minulosti, mně   osobně tam vůbec nesedly.
Zimmy871
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.3.2010
Pomineme - li predsudky, ktere   jsou v kazdem z nas zakoreneny   od katolicke cirkve z   drivejska a homosexualni   syrove sceny, tak jde o   vyjimecne dobry film se   skvelou hereckou dvojkou,   kterym sekunduji i dalsi. Film   je skvely i po vizualni   strance, priroda, stada ovci a   jine a jine. Rozhodne dobry   film.
Charlie35
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.2.2009
Z vlastní zkušenosti vím,   že tenhle film nakrknul   všechny milovníky westernů.   Za sebe říkám, že ten film   není špatný, ale oscarová   záležitost to není v   žádném případě.   Nejlepší pasáže filmu   jsou, kdy v nedotčené   divočině dva kovbojští   mladíci nahání stáda   ovcí, pak se to zvrtne v nic   mi neříkající   poloromantické drama dvou   kovbojů-bisexuálů a to už   mě přestává zajímat. Ang   Lee umí lepší kusy.
mikee007
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.2.2018
Psali, že je to o dvou gaykovbojích
a fakt je...
Ale tady   končí všechna sranda.
Ti dva, kteří hrají   hlavní role jsou totiž tak   dobří, až z nich mrazí.   Člověk jim věří každé   gesto, každé slovo, každý   dotyk.
Ale tím to   nekončí. Film nabízí   nekonečně krásné záběry   přírody, odhaluje tajemství   lásky a přátelství, je   romantický a zároveň   krutý.
Prostě   zážitek. Škoda, že Heath   Ledgera už nikdy v žádném   novém filmu neuvidíme. Ale i   ten krátký odkaz, který po   sobě zanechal, stojí za to.
Pardal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.7.2006
Film to sice není nejhorší,   ale nechápu proč ta   přemíra chváli a popularity   na obyčejně průměrnej   film, který pouze sází na v   dnešní době velice   aktuální téma. Kdyby byl   děj úplně stejnej ale   nejednalo by se o homosexuály   nidky by se film nedostal do   širší vědomí, protože je   to jinak průměrnej   nezavislej filmeček o dvou   chlapech kteří podvádí   svoje ženy....
Tom_Hardy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.1.2009
Oscarová bublina dekády. Dva   vynikající herci se potácí   v dějově vyprázdněné   (ne)tradiční lovestory o   nenaplněné lásce, které k   dokonalému oscarovému   kalkulu chybí akorát to, aby   se staly součástí   milostného příběhu i ovce.   Nehodlám srážet nasazení   herců, které je vpravdě   excelentní, ani Leeho   vedení, které plně slouží   příběhu - scénář, to je   to, s čím mám problém. Za   celé dvě hodiny se stalo co?   Dva chlápci se asi 10x   setkali, během toho si jeden   nechal narůst knír, druhý   se rozvedl a zakončili to   pneumatikou a slibem. A to je   všechno? Cival z Moviezone   trefně podotkl, že v   podání muže a ženy by to   málokoho zajímalo. Oscar   podobně „vydřený“, jako   ten pro Happy Feet – trendy   předávají ceny.
cerfik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.8.2014
Milé překvapení, žádné   rádoby přemrštěné   genderové lobování za   práva homosexuálů se   nekoná, jedná se zde o   docela obyčejný příběh   velké lásky dvou chlapů,   které je mistrně   minimalisticky zahrané,   hlavně Heath Ledger je   neskutečný. Krásná   americká divoká příroda,   ale film je dosti pochmurný s   trochu beznadějnou   atmosférou.
Cardigan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.3.2008
Neexistuje film, který bych   videla víckrát, nez práve   Brokeback, a pritom me   neomrzel a s kazdým dalsím   promítnutím mi ucarovával   porád víc a víc. Spousta   lidí se pri dívání na BBM   pohorsuje nad tím, co me   pripadá naprosto prirozený.   Já tam proste jen vidím dva   lidi, který se milujou a   nicí si zivot kvuli   homofóbním maniakum,   kterých ani dneska není   málo.
davidek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.8.2008
Nechtel jsem se na tenhle film   dívat, protože problematika   takových vztahů mi nic   neříká, ale jsem rád, že   jsem se k tomu dokopal.   Vinikající film. Vřele   doporučuji.
Rocky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2009
Zajimavé drama, o dvou   homosexuálech kteří se   poznají při společné   letní práci v horách. Tam   mezi nimi přeskočí jiskra a   zamilují se. Na konci léta,   když jim práce skončí, si   každý jde svou cestou,   založí si rodiny. Po 4   letech se znovu setkávají, a   zjištují jsou do sebe stále   zamilovaní. Právě ta první   půlhodina filmu, kdy jsou   spolu v horách mně zase   tolik nebavila, ale potom co   si založí rodinu, mají   manželky a děti a kdy se   zase sejdou to začínalo   nabírat na zajímavosti.   Pravidelně se po čase v   horách scházejí a snaží   se to držet v tajnosti.   Sledujeme příběh dvou   rodin, a hlavně oněch dvou   mužů, jak se jejich vztah a   životy vyvíjí postupně 20   let, ode dne co se poznali.
Prostředí filmu kde se   děj odehrává je nádherný.   Herci, především oba   hlavní představitelé se do   role vžili. Spolu s Jokerem   je tohle Ledgerova životní   role. Akorát bych taky řekl   že film byl docela dost   dlouhý. O takových 25 minut   to mohlo mít klidně míň.   Určitě stojí za to se na   film podívat, ale pravidelně   ho asi vyhledávat nebudete.   Dávám 8, a přesněji bych   hodnotil spíše 75%.
bobo336
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.2.2015
Brokeback Mountain
Pekná romantická dráma s   nádherným príbehom a so   skvelými hercami.Navyše sú   vo filme nádherné zábery na   prírodu,ktorá bola   prekrásna.
Papaja73
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.7.2008
Pro někoho možná trochu   kontroverzní film,pro mě   však jeden z mých   nejoblíbenějších   snímků.Příběh lásky dvou   drsných kovbojů,jejichž   osudy se střetnou kdesi v   horách,kde společnost jim   dělá pouze krásná,divoká   příroda a stádo ovcí mě   chytl za srdce.Krásné   přírodní scenérie,skvělé   herecké výkony...Škoda   jen,že Heath Ledger už   žádný podobný herecký   výkon nepředvede.
legenda
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.5.2006
Skvelé zvládnutý film, bravó...
Skvelý film s náročnejším   dejom, ktorý sa nemusí   zapáčiť každému. Film je   prelomový, pretože opisuje   lásku homosexuálov, ktorá   pre filmárov ostáva dodnes   tabu, veď aj k temuto   príbehu bol scenár   napísaný už pred   niekoľkými rokmi, no   nenašiel sa režisér, ktorý   by takýto   "štipľavý"   scenár previedol na realitu   filmového plátna. Podujal sa   na to čínsky režisér Ang   Lee, ktorý má už za sebou   niektoré úspešné snímky.   Musím povedať, že po   remeselnej stránke je tento   film bezchybný (kamera,   výprava, strih), no čo ma   prekvapilo herecké výkony   prevýšili moje očakávania.   Dej filmu mohol byť v   niektorých momentoch trošku   dynamickejší, no to je snaď   jediná vec, ktorá sa dá   tomuto filmíku vytknúť.   Podľa mňa spoznáte, ci je   film dobrý vtedy, ak sa   skončí a nechá vo vás   nejaké pocity. Po skončení   tohto filmu som mal slzy v   ociach, aké "svine"   dokážu byť ľudia k   homosexuálom...
Zámerom filmu bolo podľa   mňa odsúdenie homofóbie a   podať dôkaz o tom, že   plnohodnotná láska nemusí   byť vždy len medzi   heterosexuálmi...
Film   jednoznačne odporúčam   vidieť, no majte na pamäti,   že ide o náročný film,   patriaci skôr do KINOKLUBU,   avšak tak zaujal verejnosť,   že sa stal kinohitom...
Sanchez
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.4.2007
Brokeback Mountain
Zkrocená hora je ten typ   filmu, ve kterém se na první   pohled nic neděje, ale   uvnitř skrývá silné téma   o životě. Mě osobně   pohlcovala příběhová   prázdnota a velmi pozvolné   tempo, což mělo za následek   zbytečné a mnohdy   natahované scény, které ve   mě vyvolávaly pocit nudného   koukání. Naopak bych   vyzvednul oba dva hlavní   herce, kteří podávali   opravdu "živé"   výkony a člověk by skoro   až uvěřil, že jejich   pocity a emoce byly pravé.   Tento film mi k srdci určitě   nepřirostl a po druhé bych   se na něj nedíval, i když   pravda, že podobných filmů   je nejspíš velice málo.
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.12.2008
Na tento film jsem byl pozvan,   aby se holky v kine nebali.   Mel to byt horor. Vubec jsem   nevedel oc jde. Pribeh dvou   muzu me pohltil. Laska, ikdyz   dvou muzu, vykvetla za   pasteveckych noci. Kazdy po   navratu zije svuj zivot, ma   zenu, dite, ale presto se   spolu setkavaji ve stejne   obdobi v roce.
nash
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.2.2006
Nadprůměrný, přiměřeně   dojemný a citlivě natočený   film o lásce dvou kovbojů.   Ačkoli mají oba každý svou   "normální" rodinu,   stále je to táhne k sobě, i   přes řadu překážek   (gayové jsou ve společnosti   stále tabu). Velmi dobrá   režie Anga Leeho podtržená   výbornými hereckými   výkony. Zejména Heath   Ledgera hraje suverénně. Ale   Oskar za nejlepší film? to   by dle mého bylo trochu   přehnané, neboť v   některých pasážích   příběh lehce pokulhává.
kockak1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.10.2011
K oscarovým filmům   přistupuji vždy s despketem.   Čekala jsem nudu o   diskriminaci homosexuálů a   viděla krásný film o jiné   lásce výborně zahraný a   zrežírovaný. Pro mě   ještě neznámý Jake byl tak   přesvědčivý, že ho budu   už navždy podezírat.   Nicméně dívat se na   některé intimní scény mezi   muži pro mě bylo obtížné   a tak to znovu už asi nedám.
Faustka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.4.2010
Tenhle příběh zakázané   lásky dvou mužů na mě dost   silně zapůsobil. Ze   začátku to pro ty dva bylo   takové náhlé poblouznění,   ale časem to přerostlo v   lásku a oni musí čelit   svým niterným touhám a i   když by nejraději byli   spolu, vědí že je to v té   době naprosto nemožné a tak   nemůžou být štastní jak   oni tak i jejich rodiny. Ang   Lee natočil citlivý   příběh a oba hlavní   představitelé ( Heath Ledger   a Jake Gyllenhaal ) své role   výborně zvládli.
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.5.2009
Vynikající drama   přinášející divákovi   osudy dvou povahově zcela   odlišných mužů , kteří   se setkají při sezóním   hlídání stáda ovcí v   přenádherné panenské   přírodě na hoře Brokeback   a postupem času nacházejí   jediný skutečný smysl   života ve své vzájemné   lásce a přátelství. Tato   životní láska se jim však   stane osudnou , neboť lidé   nemají mnohdy ani dnes pro   tyto vztahy žádné   pochopení a jsou schopni   konat neskonalá zvěrstva ve   jménu morálních zásad a   svého přesvědčení na   těchto lidech. Musím   smeknout před hereckými   výkony protagonistů   hlavních mužských postav ,   protože předvedli své   schopnosti se vším všudy ,   také nesmím opomenout   vynikající kameru ,   podmanivou hudbu a neposlední   řadě velmi dobrou režii Ang   Leeho. Vřele doporučuji.
ELEONORA
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.7.2008
Vracím se sem již po několikáté,
nechápu však, že jsem se   zde ještě   "nevypsala" ze   svých dojmů z tohoto filmu.   Jestli mne někdy nějaký   film opravdu dostal, je to   tento. Tolik opravdové   vášně tak skvěle oběma   partnery podané, to se vidí   opravdu málokdy. Z kina jsem   šla celá uřvaná a film   jsem hned jak to šlo shlédla   ještě znovu. Film je tak   strhující, že mohu jen   doporučit. To, že pan Ledger   zemřel tak mladý je veliká   škoda. Z nově natočeného   Batmana se díky němu stal   obrovský trhák. Dokonce jsem   četla, že se uvažuje o   udělení Oskara in memoriam.   Ale to jsem odbočila od   tohoto skvělého filmu.
Doporučuji, aby film   shlédli i ti největší   "puritáni".   Udělají si třeba o   homosexuálech zcela jiný   obrázek.
luongovae
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.3.2007
Krasná neobvyklá love-story   bez ohledu na sexualní   orientaci s příjemnou   hudbou.
sylwikk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.4.2010
Originální film o lásce   dvou mužů je vážně   zajímavej. Krásná příroda   a naprosto dokonalý herecký   výkony Jakea Gyllenhaala i   Heatha Ledgera. Zahráli to   fakt přesvědčivě. Film   začíná strašně pěkně,   ale když kluci odjeli z hor,   už mě to tak nebavilo.   Někomu to třeba příde jako   kravina - ale taky se nedalo   přehlídnout, že hlavní   hrdinové filmu vypadali po   dvaceti letech skoro stejně   jako na začátku a to mě   docela vadilo. Ale určitě to   stojí za zkouknutí.
phorsky1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.10.2007
opravdu silný   příběh,romantické   podbarvení krásnou   přírodou,mezilidské vztahy   nejsou nikdy jednoduché,ale   tady je to opravdový boj mezi   konzervativním přístupem a   nasycení vlastních tužeb a   vášní,myslím že oba   představitelé hlavních   rolí vysřihli brilantní   herecké výkony,film byl   příjemný a   poučný,pomáhá člověku   formovat názor na   homosexualitu,dobře že se   filmy na toto téma točí
Wish
Hodnocení:
Přidáno: 2.1.2009
nevím, jak bych tenhle film   měla přesně ohodnotit.   upřímně - čekala jsem od   toho něco víc. určitě mě   bavilo sledovat dost   odvážně natočenou a ve   filmech neobvyklou podobu   lásky, ale to bylo tak   všechno. jinak mi ten film   nic nedal. sice mám heatha   ledgera jako herce ráda, ale   v tohle filmu se mi nelíbil -   hodně mě zklamal dabing   Sašy Rašilova. smrt Jacka   byla tak divně pojata, že   mě to nestačilo ani   zasáhnout natož snad   dojmout. jediné, co bylo   opravdu intenzivní, bylo   vzájemné projevování citů   hlavních hrdinů, ostatní   pro mě bylo jen nezajímavé   vzduchoprázdno.
btw:   pro johnnyho-rk: nespletly si   to holky náhodou s hororem   Hory mají oči?:)
B.Butch
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2007
Přiznám se, že vzhledem ke   všem oceněním a chvále,   jsem k tomuto filmu   přistupoval s obavou, že to   dopadne stejně jako s   většinou filmů, které jsou   předem vyzdvihovány a to,   že nakonec to zas nic tak   světoborného nebylo.   Bohužel, či snad bohudík.   Tento film mě velmi zasáhl!   Ponechme stranou   homosexuální téma, ten film   není jen o tom. Tak úžasně   zpracované téma   přátelství jsem ještě v   žádném filmu neviděl.   Bolest, popírání sama sebe,   podřizovat se pokrytecké   společnosti. V jednom   příspěvku se píše, jak   dva podvádějí své ženy. A   podváděli by je kdyby měli   šanci žít spolu? Ne,   protože by žádné manželky   neměli. Jsem 10 let ženatý,   nejsem gay a přesto jsem   řval jak želva. Každý má   právo na svůj život.
ancaz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.12.2010
Je to jeden z   nejpovedenějších filmů, co   jsem kdy viděla. Příběh   má náboj a kouzlo. To, co se   mi však líbilo nejvíc, byla   hudba. Ta mě prostě dostala.   Na konci jsem řvala jako   dítě.
Mary.Elwood
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.12.2008
Jsem příznivcem   psychologický dramat, proto   mě Zkrocená hora Anga Leeho   nemohla zklamat,i přes své   prvky a sklony k romantickému   snímku si film udržel   klasickou americkou nevkusnou   kýčovitost na uzdě a podal   divákovi kvalitní příběh.   Snímek měl vlažné tempo a   ve své podstatě nikam   nespěchal, aby dostatečně   vystihl dané situace - pro   nepříznivce tohoto žánru   tzv.plané momenty, které   jsou však u dramat (alespoň   tedy pro mě ) velice   důležité. Abychom pochopili   myšlenkové pochody a city   postav nestačí nám pouhý   pětiminutový úvod s   rychlým spádem. Jake   Gyllenhaal a Heath Ledger byla   dobře vybraná dvojce,   herecky navzájem   doplňující se. Časté   blízké záběry do obličeje   představitelů, krásně   zvýrazňovali potřebné   grimasy, na kterých se dá s   přehledem stavět. Jinak   samozřejmě stojí za zmínku   nádherné detaily, záběry   přírody, kde se většina   filmu odehrává. Co se týče   problematiky homosexuálů,   myslím, že to není pointa   filmu, i když většinu   diváků uhodí do očí jako   první. Nejde tedy o klasické   filmové klišé, kdy se   krásný dokonalý chlapec   zamiluje do krásné dokonalé   dívky, bohužel osud je tak   nevlídný, že pár přes   všechny okolnosti nemůže   být spolu. Ovšem není se   čeho bát, vše samozřejmě   dobře dopadne.Ne! Originalita   se cení, a to je případ   Zkrocené hory.
vendy13
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.11.2009
Většinou je tento film   odsuzován kvůli tomu,že je   o homosexuálech,ale v tom   případě vůbec nepochopil o   čem film vlastně je,o té   čisté lásce,ať je   jakákoli.Film byl oceněn   oscarama.Natočil ho i   oscarový režisér Ang   Lee,herecké obsazení velmi   dobré: Heath Ledger a Jake   Gillenhal se s rolí   vžili.Opět oceňuji hudbu k   filmu.
alus
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2008
Tak sugestivně zahraná   vášeň. Já jsem těm   chlapům doopravdy uvěřila,   že se skutečně milují a   nemohou bez sebe   být!Úžasný herecký   výkon. Nemohu uvěřit, že   ten skvělý Heath Ledger už   není mezi živými...
norecek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.3.2008
Nejúžasnější   podívaná!!!Oko mi nezůstalo   suché!! Skvělý   herci,skvělá hudba.Stojí za   to shlédnout!! Doporučuji!!
Petr1984
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.12.2008
Přínos tohoto filmu   spatřuju akorát v tom, že   vztah mezi dvěma lidmi by   měl být společností   tolerován a neodsuzován, i   když jde o vztah mezi dvěma   pohlavími. Je to spíš   takové morální poselství.   Jinak ale film samotný je   víceméně nuda a i do   skutečného dramatu mu dost   chybí, má tendenci   sklouzávat do roviny   tuctových love story. Dávám   50 procent, na víc to   nevidím.
Lordbob
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.4.2010
Zkrocená hora je snímek o   lásce dvou mužů a musím   říct že
jsem   neviděl dlouho tak dojemnej   film.Určitě doporučuji.
Gucia
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.2.2008
Nevím, proč se píše o   tomhle filmu stylem, že   "jestli pokud by to bylo   o heterosexuálním páru, byl   by to jen melodramatický   příběh". Proboha, tak   můžeme psát o každém   filmu"kdyby to bylo o   něčem jiným , bylo by to   jiné".Přece v tom je   (taky) tajemství   zvláštnosti filmů - někdo   napíše "story" -   jednou je to supr, jednou je   to na ... Ta   "story"o osamělých   klucích, kterým se podařilo   – nešťastně - najít   druhou polovičku, se mi   líbila, protože ukazuje, jak   je to složitý, když   nemůžeš žít podle svého.   Ať už by to mělo znamenat   cokoliv
Komparsista11
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.1.2009
Mně to přišlo takový   průměrný, ale nápad nebyl   špatnej. Fascinuje mě, že   tady všichni opěvujou   Ledgera, protože už nežije.   Upřímně řečeno při jeho   památce mně se jako herec   nelíbil vůbec. V tomhle   filmu pak už teprve ne.   Prostě film, co už vidět   vážně nechci.
intoska
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.1.2009
To bylo od Anga Lee dost   troufalé,natočit   homosexuální romanci v   konzervativní Americe...Ale   ten film si svá ocenění   určitě zaslouží.
papamidnight
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.12.2011
tenhle film je podvod je to   obycejny romanticky drama ale   misto toho aby hlavni hrdina   zahejbal sve zene z jinou tak   misto toho zahyba z jinym je   to podvod ale dobrej podvod   film drzi na hereckych   vykonech
milda.sleha
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Mnoho povyku pro film
Po premiéře a po nominacích   na Oscara se kolem tohoto   filmu strhla velká mediální   a další řež. Musím se   přiznat, že i když šlo o   kvalitní film, že nechápu,   proč byl tento film   označován za převratný z   hlediska gay tématu v   hollywoodském filmu. Dnes je   postava gaye skoro v každém   druhém filmu, točí se již   plno filmů s gay či   lesbickou tematikou, i když   většina z nich se do ČR   nikdy nedostane oficiální   cestou, takže trochu mi   uniklo, proč se rozeběhlo   ono šílenství kolem.   Nejspíš dobrý marketingový   tah. Ovšem to nic neubírá   na kvalitách tohoto filmu.
ja.rebel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.3.2008
Vztah, z jehož vzniku jsem   tak trochu na rozpacích,   který překonal dlouhá léta   a o jehož konci rozhodla až   smrt. Dva drsní kovbojové,   utíkající alespoň na   chvíli od rodin a kradoucí   pár společných dní v roce.   Dobře udělaný film a super   herecké výkony obou   hlavních představitelů, ale   na plných počet hvězdiček   to prostě nevidím.
retrogirl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.8.2008
Nemám žádnou výtku. Pro   mě dokonalá love story se   vším všudy... Nádherná   příroda, výborně zahrané   hlavní úlohy včetně   charakteru postav, průřez   jejich životy, dokonale se   hodící hudba... Na film se   můžu dívat pořád dokola a   vždy v něm najdu další   skvělou věc. Nejvíc mě   mrzí, že unikl Oskar...
Seducinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.3.2009
Nádherné drama o životě   dvou kovbojů. Pokud vám   nevadí že se tam odehráva   vztah mezi dvěma muži,   můžu doporučit, tenhle film   ukazuje na to že láska   nemusí být vždy jen mezi   mužem a ženou. Mám moc   ráda tenhle film i soundtrack   k němu.
KatkaDiaz
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Tenhle film, mě zaujal,   myslím, že hraje na city,   aby si ho člověk pstil   víckrát. Možná snad proto   byl oceněn Oskarem.
popcorn_cola
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.12.2008
Tak tento film ma absolútne   dostal. Príbeh lásky dvoch   mužov zanecháva posolstvo,   že aj iná láska môže byť   krásna a dojímavá a   nemôžme ju odsudzovať.   Výborne vyrozprávaný   príbeh, niekomu sa mohol   zdať nudný kvôli   podrobnému rozobratiu scén,   ale mám dojem, že by im   ublížilo, keby sa len   preleteli. Ang Lee to   zrežíroval výborne, točilo   sa v nádhernom prostredí.   Celé to bolo podporené   neuveriteľnými hereckými   výkonmi, hlavne Heatha   Ledgera a Jaka Gyllenhaala.   Nechcem prezrádzať dej, ale   koniec bol zvláštny(ale pre   m%na očakávaný) a musím   priznať, že som aj nejakú   tú slzičku vyronila:)   Proste dokonalosť sama...
marketakucerova
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.1.2013
Líbí :-)
Ožehavé téma, zahrané   odvážně. Je to určitě   jeden z malá filmů s touto   tematikou, který jsem   zaregistrovala díky velké   reklamě. Krásná příroda,   krásní herci, krásný   příběh.
aeriel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.10.2008
Nádherný film, který me   docela uchvátil. Príbeh   osudové lásky. Nekoho   milovat nebo být milován   takovým zpusobem je snem   kazdého z nás, at si to uz   pripoustíme nebo ne. Láska   jako tato je smyslem naseho   zivota. Výborné herecké   obsazení, nádherná hudba a   jeden z nejsilnejsích   príbehu. V kazdem pripade mel   dostat Oscara za nejlepsi film   roku. Pro me nejlepsi podivana   poslednich let.
ondey
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.4.2007
:P
Queer tématika umí být i   líp podaná, na tomhle   snímku ale musím vyzdvihnout   jeho vstříctnost k   běžnému divákovi. Film   dostal druhej břeh i k lidem,   kteří ho normálně   nevyhledávají a ukázal jim   tak trochu jiný svět, o   kterém se často jen mluví.   Příběh není zrovna   promakanej, ale herecký   výkony vám to   několikanásobně   vynahradí;)
michaelka.m
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.4.2007
Ulala
Tak to nebylo.. Známí herci   se rozhodli propůjčit své   tváře do role   homosexuálů!! Musím   říct, že na tenhle snímek   jsem od začátku koukala s   otevřenou pusou.. Nejen na   sexuální scény , ale i na   diskriminaci gayů v USA!!
Výkonu Heathe a Jake jsou   na výborou.. stejně jako   jejich herecké partnerky..
Halleluja
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.1.2009
Jde o film slibným podtitulem   a krásnýmy obrázky krajiny.   To je vše. Jít o vztah muže   a ženy, je to k uzoufání   jednotvárné, jednoduché a   nezajímavé. To, zač diváci   strhali antického hrdinu   Alexadera, kterému byla   bi/homo sexualita DOOPRAVDY do   vínku dána, To zde   úspěšně propagují dva   cowboyové. Co k tomu dodat.   Kdo chce doopravdy hluboký   příběh vztahu dvou   mladíků, doporučuji Rivera   Phoenixe a Keanu Reevese v Gus   Van Santově "MÉ   SOUKROMÉ IDAHO."
pavca35
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2007
Zkrocená hora mě hluboce   zasáhla a zahrála na city.   Nejen že se mi líbila   překrásná krajina   vybízející k romantickému   snění, ale i hudba je   úžasná. A herecké výkony?   Také skvělé. Znám mnoho   lidí, převážně mužů,   kteří tento film již   předem odsoudili jen pro jeho   tematiku. Přece nemají   zapotřebí dívat se na dva   homosexuály. Někdy mě to   dokáže pěkně vytočit.   Vždyť odsuzovat nějaký   film aniž bych ho viděl je   pitomost. A v tomhle   případě obrovská!!! Není   to žádná předvídatelná   slaďárna, ale film o   přátelství, předsudcích,   vnitřní rozpolcenosti a   pochopitelně i o lásce. Já   se při něm dokázala vžít   nejen do pocitů obou   hlavních představitelů, ale   i jejich manželek. A na konci   filmu jsem brečela jak malé   dítě. Pro mě má film   hloubku a klidně se na něj   dokážu koukat znovu a znovu.
punki
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.10.2007
boží, boží film! je to   můj 2. nejoblíbenější   film ze všech. je to jeden z   mála filmů ve kterém se mi   líbí uplně všechno. nej je   ta scéna jek přijede Jack za   Ennisem po 4 letech a vrhnou   se na sebe...prostě boží
zanes
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.6.2006
Velmi pěkný film o   přátelství dvou mladíků,   které se postupem času   vyvinulo v lásku. Oba mají   své manželky, dcery a   přesto je dokáže uspokojit   pouze chvíle, kterou mohou   strávit společně na   rybách, které ve   skutečnosti jsou jenom   zaminkou pro to, aby mohli   odejít na několik dní od   jejich rodin a věnovat se   sobě. Závěr je trochu   drsný, ale tak to chodilo a   stále asi chodí když je ve   společnosti tolik   netolerance.
TykvaB
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.3.2006
Nejprve nemám nic proti   homosexuálům a tím už   míň filmům o nich Jsou   filmy které něco sdělí   například Než se setmí,   nebo Philadelphia. ALE TOHLE   je nic neříkající změť   záběrů bez hlubšího   sdělení. Je to pouze   tendenční film poplatný   současné době. Řemeslně   je tento film výborný,   kamera je nadprůměrná triky   jemně zasazené. A režie,   dobrá, na tu bídu se   scénářem, který vychází   z útlé povídky od E. Annie   Proulx je opravdu vidět   řemeslo které pan Lee   zvládá. Prostě ZKLAMÁNÍ.
west_coast
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.4.2008
Dovolím si říct, že toto   byla životní role Heatha   Ledgera, který se do postav   totálně převtěluje, na   což, také doplatil v roli   Jokera, na kterého jsem až   nesnesitelně zvědavý.
Karoliko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2009
Tenhle film mne naprosto   dostal. Brečela jsem jako   želva. Jediný co mě mrzí   je to, že jsem se na něj   nepodívala už dřív.   Láska, touha, nenaplnění   snů a neustálé čekání a   strach. ŽIVOT
Mufka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.3.2009
Konečně něco nového.   Poutavý film, který Vás   buďto přitáhne hned na   začátku a nepustí a nebo   raději odejdete a už nikdy   víc.... Nádherná příroda,   vztah dvou mužů, který   nemůže být nikdy naplněn,   touha a neustálý strach,   dvojí život... smutný ale   skvělý konec.
paavvla
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.4.2008
10 z 10
Nádhera!!! Skvělé herecké   výkony, Heath Ledger je   perfektní, škoda ,že už   není. Kdykoliv si tenhle film   pustím, vždycky brečím.
Helča77
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.8.2009
Tento film je nejhezčí,co   jsem kdy viděla-je to   krásný,dojemný příběh o   přátelství a lásce dvou   kovbojů.Dostane vás i   nádherná příroda,krásná   hudba a samozřejmě i   skvělé herecké   obsazení.Doporučuju všem   :-)
Ksilt
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2006
vytecne!
mel jsem tu moznost film videt   jiz ted a nemuzu se dockat   jeho premiery v kinech,   herecke vykony obou   predstavitelu hlavich roli   jsou neuveritelne stejne jako   mistrovske vbypraveni pana   Anga Leeho, jednoznacne pak   film patri Heathu Ledgerovi   kteremuz jsem uveril vse co ve   filmu odehral, BRAVO.
sangfleg
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.12.2007
Zkrocená hora je jeden z   nejlepších filmů, které   jsem viděla. Nic není   romantičtějšího než   zakázaná láska, už Romeo a   Julie slavili kvůli tomu   úspěch:-) i kdyz tady je   Julie chlap:-) Nebudu   rozebirat krasnou hudbu,   prekrasnou prirodu..nejlepsi   na tomto filmu je kruta   realita minulosti, kdy   spolecnost odsuzovala   homosexualitu jako neco   nepripustitelného. Bohužel   je tomu tak u některých   lidí i dnes, což je hodně   smutné. Film jsem viděla   několikrát a pokaždé jsem   ho prožívala stejně a   pokaždé jsem brečela.Neco   ve mně zanechal a to se   nestává často.
lenak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.5.2007
Musím říct, že tenhle film   je opravdu jeden z   nejlepších, jaký jsem kdy   viděla. Naprosto mě dostal   silný příběh obou hrdinů.   Téma filmu filmu bylo velmi   vkusně podáno. Herecké   výkony obou hrdinů byly   opravdu výborné a naprosto   přesvědčivé.
mia5
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.12.2007
Podívat se na tento film je   silným zážitkem.Nenásilnou   formou je zde vyobrazen   problem homosexuálů v naší   společnosti.Odvaha herců   zhostit se těchto   rolí(bulvár je jeden čas   dost propral hlavně Jakea   Gyllenhaala),nádherné   přírodní scenérie, no   prostě krásnej dojemnej   filmeček.
icelander
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.2.2006
I ja se pripojim...
Take jsem film mel moznost   shlednout - vynikajici prace.   Vim, ze tenhle film je   netrpelive vyhlizenou   udalosti. Nastesti (!!!) neni   onou "gay love   story", jak snad nekde   bylo avizovano. Nádherne   exteriery, uzasny pribeh,   skvela prce rezisera i   kameremanu, vyborne zahrano.   Je to opravdu vinikajici   psychologicky pribeh o lasce a   partnerstvi, o ochote   obetovani, o strachu v kazdem   z nas... o strachu nejvetsim,   ktery mame sami ze sebe. Pokud   mluvim za sebe - pribeh, ktery   bych chtel prozit (pokud bych   mel sanci zmenit zaver). Coz   nelze v opravdovem zivote. A   takovy - opravdovy - film je.   Zkrocena hora je film velice   uveritelny, bez prikras a   efektu, majicich za smysl   zvysit atraktivitu a   sledovanost. Citlive natocene   drama a jedno „jakou“   laskou se prave zabyva. Opet   zjistujeme, ze pokud je neco   doopravdy, neni rozdil mezi   pohlavimi. To uz ta nase   povaha lidska - rozlisovat...   Koneckoncu - neni to podruzne?

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih51303minih51303Do hlubiny 2 (2009) 
Into the Blue 2: The Reef n
minih45134minih45134Ztrácím tě, lásko (1978) [TV inscenace] 
Ztrácím tě, lásko n
minih148711minih148711Nejlepší zabiják (2016) 
Contract to Kill n
minih77468minih77468Já, Olga Hepnarová (2016) 
n
minih37454minih37454Jak se ztratit ve zlém světě (1993) [TV hra] 
Jak se ztratit ve zlém světě n
minih10736minih10736Královský omyl (1968) 
Královský omyl n
minih68337minih68337Srbský film (2010) 
Srpski film n
minih75272minih75272Tintorera, žralok zabiják (1977) 
¡Tintorera! n
minih103666minih103666Umění nestárnout (1989) [TV inscenace] 
Umění nestárnout n
minih24538minih24538Půlnoční kolona (1972) 
Půlnoční kolona n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Růžový panter (1963)

14:05 - 16:00

103 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy divočiny

15:25 - 16:20

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

18 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

13 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190545
Osobností: 697835
Fotografií: 763956
Plakátů: 376533
Obsahů a biografií: 178274

Poslední komentáře

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Studené štěstí (1992)

Studené štěstí
Nečekejte žádný filmový   skvost, ale když na tenhle   titul narazíte, uvidíte   docela zajímavý film,   natočený podle velmi   solidní více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10