reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Zkažená mládež

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hledaseniki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.11.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.9.2009
Medousek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.4.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.5.2015
frenky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.12.2007
ogina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.1.2008
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47323minih47323Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona - Pes baskervillský (1981) 
Priključenja Šerloka Cholmsa i doktora Vatsona - Sobaka Baskervilej n
minih38399minih38399Závod (2002) 
Le Raid n
minih34109minih34109Loď duchů (2002) 
Ghost Ship n
minih53254minih53254Žralok v Benátkách (2008) 
Shark in Venice n
minih25276minih25276Návrat idiota (1999) 
Návrat idiota n
minih64149minih64149The Runaways (2010) 
The Runaways n
minih49914minih49914Slečna Marplová: Není kouře bez ohýnku (2006) [TV film] 
Marple: The Moving Finger n
minih39257minih39257Jak vykrást banku (1963) 
Faites sauter la banque n
minih12071minih12071Martin a devět bláznů (1966) 
Martin a devět bláznů n
minih19944minih19944Svatba jako řemen (1967) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.9 %
8   - hledasenik
8   - oulisna
8   - Medousek
10 - Gremmie
7   - frenky
10 - ogina
7   - Sheriff.Ja

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:30 - 05:00

56 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

ČT2 - Příliš drahý sport

03:05 - 03:35

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:20 - 04:00

6 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

03:15 - 06:20

11 minut již uběhlo
174 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.191/0.171