reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Život v sedmém nebi

Box of Moon Light

Rok:
1996
Délka:
112 minut
Premiéra v ČR:
20.11.1997
„Nejde o to, kam směřujeme, ale jak se odtud dostaneme! Optimistická road movie vleklou krizí středního věku - aneb jak se zachovat, když objevíte první šedivý vlas.“

Celkové hodnocení filmu Život v sedmém nebi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.11.2013
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.11.2016
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.6.2007
Ferry76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.5.2014
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.11.2006
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.1.2010
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28183minih28183Smlouva s ďáblem (2000) 
Bedazzled n
minih40174minih40174Příběh Modré planety (2004) 
Genesis n
minih43490minih43490Pumpkinhead II: Blood Wings (1993) [Video] 
Pumpkinhead II: Blood Wings n
minih21070minih21070Titanic (1997) 
Titanic n
minih20096minih20096Šakalí léta (1993) 
Šakalí léta n
minih22256minih22256Velká filmová loupež (1986) 
Velká filmová loupež n
minih43329minih43329Half Nelson (2006) 
Half Nelson n
minih19711minih19711Stopa Růžového pantera (1982) 
The Trail of the Pink Panther n
minih43897minih43897Tři staré grácie (2001) [TV film] 
These Old Broads n
minih26856minih26856Medená veža (1970) 
Medená veža n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.6 %
8   - mat.ilda
8   - Robinson
9   - Faye
8   - Ferry76
10 - xebece
10 - volam
2   - Sivok
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.458/0.434