reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Život na úteku

Rok:
1975
Délka:
80 minut
Premiéra v ČR:
27.8.1975
„Dramatický příbeh slovenského letce, kterého ani okovy nespoutaly.“

Celkové hodnocení filmu Život na úteku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.6.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.11.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
11.1.2012
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.3.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2011
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.6.2009
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.1.2006
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
Athos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.2.2012
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10864minih10864Krvavá svatba (1981) 
Bodas de sangre n
minih138940minih138940Plivu na váš hrob 3 (2015) 
I Spit on Your Grave 3 n
minih55357minih55357Příběhy tří lásek (1953) 
The Story of Three Loves n
minih11787minih11787Magická hlubina (1988) 
Le Grand bleu n
minih119132minih119132Už se nebojím (2013) 
Standing Up n
minih43610minih43610Heathers (1989) 
n
minih40980minih40980Já bych se tak ráda vdávala (1977) [TV inscenace] 
Já bych se tak ráda vdávala n
minih80715minih80715Les Adoptés (2011) 
Les Adoptés n
minih11379minih11379Letní hra (1989) 
Comédie d'été n
minih50755minih50755Miláček (1972) [TV film] 
Miláček n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Choď a nelúč sa (1979)

 Choď a nelúč sa (1979)
Choď a nelúč sa n
 
Žánr: životopisný
Země: Československo
Režie: Jozef Režucha

(pokračování)

Hodnocení filmu

60 %
6   - curil
8   - hvezdyn
2   - Andrejevna
8   - lejtenant
6   - rosta12
7   - scareface6
9   - soptik
7   - blackpoint
5   - Athos
2   - Sivok

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

2 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Peking, město proměn

17:10 - 18:05

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

7 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:50 - 17:45

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140560
Osobností: 602618
Fotografií: 520707
Plakátů: 252181
Obsahů a biografií: 129568

Poslední komentáře

Angelika, markýza andělů (1964)

Angelika, markýza andělů
Jméno Angelika je na poli   historických romantických   filmů obrovský pojem. Nic   fenomenálnějšího snad   natočeno do této chvíle   nebylo. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ani ve snu! (2014)

???

Ani ve snu!
No ať přemýšlím jak   přemýšlím tak se tady   něco nepovedlo. Může mi   někdo říct o čem to je ?   Možná je to něčí debut,   ale trochu se to více >

Autor: 5000 | Hodnocení: 2 / 10

Green Room (2015)

Green Room
No, natočeno je to skvěle.   Hodně lehce se tomu uvěří.   Hodně potěšily poctivé   efekty, žádné digi, a velmi   dobří herci. Co už mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Kluci (2015)

Kluci
Po delší době jsem   vzhlédla skvělé švédské   drama. Co vzhlédla, spíš   jsem zírala, jak se děj   odvíjí. Příběh trochu   pohádkový více >

Autor: petule611 | Hodnocení: 8 / 10

The Gravedancers (2006)

Křepčit na hrobě má své důsledky...

The Gravedancers
Poslední rozloučení se   zesnulým kamarádem může   vyvolat nejen staré   vzpomínky a vášně ale i   temné síly které jen   čekají jak proniknout více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 4.666/4.641