reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Život je peklo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.8% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.10.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.5.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.10.2013
Michal.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.12.2007
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.3.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.9.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.6.2011
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.5.2010
fernetgin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.6.2009
madarich
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.11.2007
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.4.2008
kopec682
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22671minih22671Vojáci / Vojáci ze Stalingradu (1956) 
Soldaty n
minih24187minih24187Zvětšenina (1966) 
Blowup n
minih63278minih63278Zpátky do školy (2009) [TV seriál] 
Community n
minih44214minih44214La Linea (1972) [TV seriál] 
La Linea n
minih27499minih27499Hledám Amy (1997) 
Chasing Amy n
minih73207minih73207Khumba (2013) [2k digital] 
Khumba n
minih90011minih90011DO-RE-MI (1998) [TV pořad] 
DO-RE-MI n
minih8049minih8049Hamburger Hill (1987) 
Hamburger Hill n
minih86256minih86256Thor: Temný svět (2013) 
Thor: The Dark World n
minih56801minih56801Fotři jsou lotři (2010) 
Meet the Fockers Sequel n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.8 %
7   - Omnibus
7   - Faye
6   - Kycky
4   - Michal.
5   - luan66
9   - oulisna
6   - rosta12
5   - Area
4   - fernetgin
7   - madarich
2   - Sivok
5   - kopec682
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.438/0.41