reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Živelní katastrofy 6 - Povodně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 90.9% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.12.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.9.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.10.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.2.2010
Roman.H
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.12.2010
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.2.2010
Ocean
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.12.2009
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.5.2008
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.10.2007
MikeOldfield
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.2.2010
Jean-Michel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30383minih30383Ali (2001) 
Ali n
minih24697minih24697Stín kapradiny (1985) 
n
minih56465minih56465Osudová láska (2000) [TV seriál] 
Mi destino eres tú n
minih42205minih42205Území bílých králů (1991) [TV seriál] 
Území bílých králů n
minih43476minih43476Cesta domů (1978) [TV inscenace] 
Cesta domů n
minih42265minih42265Snadný terč (2005) 
Soft Target n
minih37649minih37649Babylonská věž (1988) 
n
minih143304minih143304Legenda o čtyřech bojovnících (2015) 
The Four Warriors n
minih27802minih27802Pláž (2000) 
The Beach n
minih38817minih38817Zlatá číše (2000) 
The Golden Bowl n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

90.9 %
10 - Agostino
8   - Kuvik
10 - satyr
10 - MaKy92z
10 - Roman.H
10 - Indiana.Jo
10 - Ocean
2   - Sivok
10 - Ladik80
10 - MikeOldfie
10 - Jean-Miche
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.493/0.465