reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Živá pochodeň

Spontaneous Combustion

Žánr:
Rok:
1990
Délka:
97 minut, (prostřižená verze - 89 min)

Celkové hodnocení filmu Živá pochodeň

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.10.2016
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.5.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.10.2016
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.5.2009
ondrej100o
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.11.2010
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26791minih26791Sedm žen Alfonse Karáska (1967) [TV film] 
Sedm žen Alfonse Karáska n
minih42863minih42863Ichi the Killer (2001) 
Koroshiya Ichi n
minih8144minih8144Hebká kůže (1964) 
La peau douce n
minih39977minih39977Pán z Ballantrae (1953) 
The Master of Ballantrai n
minih77807minih77807To byl náš hit (2011) [TV pořad] 
To byl náš hit n
minih23904minih23904Zlatý pavouk (1956) 
Zlatý pavouk n
minih26501minih26501Štěstí (1965) 
Le Bonheur n
minih18055minih18055Rozhodující úder (1988) 
Split Decisions n
minih54821minih54821Wall Street: Peníze nikdy nespí (2010) 
Wall Street: Money Never Sleeps n
minih27328minih27328Drákula (1992) 
Dracula n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.3 %
7   - curil
5   - Robinson
6   - Kycky
5   - ASPHALT
7   - ondrej100o
2   - Sivok

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

22 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

27 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

122 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.004/0.98