reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 17.1.2017 a svátek má Drahoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Živá nebo mrtvá

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.3.2009
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.1.2010
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2011
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.4.2008
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007
dagless
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.4.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47475minih47475Cesta na Měsíc 3D (2007) 
Fly Me to the Moon n
minih4948minih4948Carrie (1976) 
Carrie n
minih108471minih108471Cesta na jihozápad (1954) 
Southwest Passage n
minih47134minih47134Pět vlků (1977) 
Okami yo rakujitsu o kire n
minih24328minih24328Žena v úzkých (1987) 
Lady Beware n
minih28346minih28346Future Sport (1998) [TV film] 
Future Sport n
minih41877minih41877Asterix a Olympijské hry (2008) 
Astérix aux jeux Olympiques n
minih11203minih11203Stěhujeme piano (1932) 
The Music Box n
minih27429minih27429Pomsta šprtů IV - Zamilovaní šprti (1994) [TV film] 
Revenge of the Nerds IV: Nerds in Love n
minih28105minih28105Americké psycho (2000) 
American psycho n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.7 %
4   - curil
6   - REKBRIT
5   - luan66
2   - Sivok
7   - Alfonc
7   - dagless

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1994) [TV pořad]

05:59 - 09:00

171 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzelná školka (1999) [TV poř...

08:30 - 09:00

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

08:50 - 09:05

0 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:30 - 09:10

20 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140471
Osobností: 602419
Fotografií: 520489
Plakátů: 252080
Obsahů a biografií: 129529

Poslední komentáře

Specialisté (2017) [TV seriál]

Nuda jako vždy

Specialisté
Bohužel podání seriálu je   ubohé, nudné a výkon herců   nepřesvědčivý. Ale tak to   poslední dobou bývá v   produkci TV Nova. Takže   vlastně ani žádné   zklamání. Další   díl...děkuji nechci.

Autor: Duen | Hodnocení: 1 / 10

Théo a Hugo (2016) [DCP]

Théo a Hugo
Syrový příběh o vztahu   gayů, o zodpovědnosti a   řešení daných problémů.   Francouzští tvůrci se s   tím nikdy nemazlili a tak   nám hned na více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Prokletý ostrov (2010)

Prokletý ostrov
DiCapria mám celkem rád.   Zdá se mi, že nemá špatné   role. Bohužel tady už   člověk neví co je   skutečnost a co sen. Moc   překombinované.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

The Exorcist (2016)

The Exorcist
Televizní seriál o   vymítání ďábla už svým   názvem, motivem a desingem   předznamenává spojitost s   dnes již klasickým a po   obsahu na svou více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Mámy na pařbě (2014)

Mámy na pařbě
Příběh pojednávající   myšlenky jedné matky   vedoucí ke komediální   podívané. Jenomže tomu   nějak chybí jiskra. Místy   je to ukecané až více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.281/1.257