reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Žít

Ikiru

Další název:
Living; To Live; Doomed
Žánr:
Země:
Rok:
1952
Délka:
143 minut

Celkové hodnocení filmu Žít

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.6% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.8.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2008
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.12.2008
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.10.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.4.2013
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.11.2008
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.4.2008
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.11.2007
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.4.2009
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.12.2007
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.4.2009
Kiki-Jiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.9.2009
Leonid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.8.2009
Trava112
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.4.2009
ladynka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.10.2007
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.5.2008
tometal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5878minih5878Darmošlapové (1953) 
I vitelloni n
minih21801minih21801Útěk do Mexika (1994) 
The Getaway n
minih32537minih32537Tiger Woods - syn, hrdina, šampion (1997) 
n
minih35836minih35836Přiznání (2001) 
Tape n
minih18091minih18091Rozsudek (1982) 
The Verdict n
minih50138minih50138České milování (2009) [TV cyklus] 
České milování n
minih9623minih9623Jestřábí žena (1985) 
Ladyhawke n
minih37789minih37789Samurajové (2002) 
Samourais n
minih58119minih58119Strom v srdci (2008) [TV film] 
The Memory Keeper's Daughter n
minih41971minih41971Hříšné ženy boomské (1935) 
La Kermesse héroique n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.6 %
7   - curil
8   - Justik66
8   - Hugin
8   - Frolíček
6   - mat.ilda
9   - Akana
6   - Andrejevna
9   - phorsky1
8   - zepo
7   - rosta12
8   - fingon
8   - Darkman7
3   - Kloby
6   - Kiki-Jiki
9   - Leonid
8   - Trava112
9   - ladynka
2   - Sivok
9   - tometal

TV Program

ČT1 - Ztracená brána (2/3) (2012) [T...

20:05 - 21:20

15 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Ve znamení Uranu

20:00 - 21:00

20 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Únos (2014/1) [TV epizoda]

20:20 - 21:35

0 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

5 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599566
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128916

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.382/0.36