reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Žít!

Huozhe

Další název:
To Live
Žánr:
Rok:
1994
Délka:
132 minut

Celkové hodnocení filmu Žít!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.7.2013
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.6.2015
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.12.2014
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.12.2009
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.1.2009
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.4.2008
Eles
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.3.2005

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih70558minih70558Plivu na váš hrob (2010) 
I Spit on Your Grave n
minih25571minih25571Vanishing Point (1971) 
Vanishing Point n
minih17557minih17557Pudr a benzin (1931) 
n
minih50207minih50207Hranice ovládání (2008) 
The Limits of Control n
minih40174minih40174Příběh Modré planety (2004) 
Genesis n
minih125920minih125920Pyramidy smrti (2005) 
Pyramids of Death n
minih29891minih29891Spy Game (2001) 
Spy Game n
minih38768minih38768Sluneční stát (2005) 
Slnečný štát n
minih93664minih93664Žraločí invaze (2012) 
Bait n
minih105040minih105040Tábor 14 (2012) 
Camp 14 -Total Control Zone n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.5 %
6   - Mlapiska
10 - cerfik
9   - kahi
10 - fingon
9   - Darkman7
10 - volam
2   - Sivok
10 - Eles
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599411
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.178/0.158