reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 9.12.2016 a svátek má Vratislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zimnice

Á köldum klaka

Další název:
Cold Fever
Žánr:
Rok:
1994
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
15.5.1997
„Mladý Japonec dostává pouze jeden týden dovolené ročně. Nikdy byste nevěřili, kde ho strávil“

Celkové hodnocení filmu Zimnice

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.11.2013
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.4.2014
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.11.2013
Topi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.8.2012
O.Roy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.11.2005
miljo.milev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.6.2014
KupoDivu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.8.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih74913minih74913Red Dog (2011) 
Red Dog n
minih3322minih3322Atlantic City (1980) 
Atlantic City n
minih26798minih26798Svět je báječné místo k narození (1968) [TV film] 
n
minih40873minih40873Do tvých rukou (2004) 
Forbrydelser n
minih43399minih43399Barevný závoj (2006) 
The Painted Veil n
minih57972minih57972Láska v myšlenkách (2004) 
Was nützt die Liebe in Gedanken n
minih39095minih39095Uvnitř tančím (2004) 
Inside I'm Dancing n
minih36362minih36362Co ta holka chce (2003) 
What A Girl Wants n
minih26909minih26909Život na úteku (1975) 
Život na úteku n
minih39094minih39094Vera Drake – žena dvou tváří (2004) 
Vera Drake n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.1 %
7   - Hugin
4   - mat.ilda
8   - Andrejevna
7   - Topi
10 - O.Roy
10 - miljo.mile
8   - KupoDivu
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139610
Osobností: 599639
Fotografií: 517483
Plakátů: 250478
Obsahů a biografií: 128934

Poslední komentáře

Ghoul (2015)

Ghoul
Nikdy jsem nechtěla uvěřit   tomu, že by Češi natočili   horror a ke všemu tak   skvělý! Pár   "šťastlivců", kterým se do   ruky dostala více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 6 / 10

Mechanik zabiják: Vzkříšení (201...

Mechanik zabiják: Vzkříšení
Typická role pro Jasona,   typický jemu vyhovující   styl filmu i styl akčních   scén. Strohý a výstižný   scénář - prostě šité na   míru

Autor: Pecik | Hodnocení: 7 / 10

Buchty a klobásy (2016)

Buchty a klobásy
Co se tomuhle animáku nedá   upřít je originalita. Byť   především v drsném   sprostému humoru, ale přesto   jsem po většinu filmu koukal   s více >

Autor: Pecik | Hodnocení: 7 / 10

Matky na tahu (2016)

Matky na tahu
Až na Milu, pro mě klasická   americká komediální   slátanina, plná "dojených"   proslovů a "bláznivých"   ztřeštěných   scén...zasmát se sice dalo,   ale opravdu pomálu.

Autor: Pecik | Hodnocení: 4 / 10

Rosemary má děťátko (1968)

Rosemary má děťátko
"Rosemary má děťátko" je   kvalitní film režiséra   Romana Polanského. Neřídí   se pravidlem více krve, více   zábavy. Používá pouze   děsivou více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.149/0.131