reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.10.2016 a svátek má Igor. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Žhavé noci Dona Giovanniho

Le calde notti di Don Giovanni

Žánr:
Země:
Rok:
1971
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu Žhavé noci Dona Giovanniho

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.11.2010
risula
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22533minih22533Vinnetou a Old Shatterhand v Údolí smrti (1968) 
Winnetou und Shatterhand im Tal der Toten n
minih23816minih23816Zítra to roztočíme, drahoušku...! (1976) 
Zítra to roztočíme, drahoušku...! n
minih54885minih54885Elfen Lied (2004) [TV seriál] 
Erufen rîto n
minih51735minih51735Mrazivé peklo (2008) [TV film] 
Yeti: Curse of the Snow Demon n
minih21208minih21208Drsní chlapi (1986) 
Tough Guys n
minih58518minih58518Dame chocolate (2007) [TV seriál] 
Dame Chocolate n
minih50851minih50851Klaun (1998) [TV seriál] 
Der Clown n
minih33714minih33714Barabaniáda (1993) 
Barabaniada n
minih28811minih28811Aristokočky (1970) 
The Aristocats n
minih12093minih12093Maska (1994) 
The Mask n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 %
4   - Agostino
9   - vo.truhlas
4   - T800
7   - tvo
10 - zsuzsanna
6   - risula
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138089
Osobností: 595671
Fotografií: 513323
Plakátů: 248559
Obsahů a biografií: 127662

Poslední komentáře

Hvězda jede na jih (1958)

Hvězda jede na jih
Tyhle filmy jsou všechny na   jedno brdo. Ale záběry jsou   hezké, tedy jen některé, a   občas je to i legrace. Hudba   nestála za nic, ani   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Váhavý střelec (1956)

Váhavý střelec
Ale jo. Tak trochu srandovní   film. V každém případě se   dá na to dívat a to zrovna   pan Tříska nepatří k mým   oblíbencům. Ale je to   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Chuckyho kletba (2013)

Chuckyho kletba
I když mě série trochu   minula, viděl jsem první   tři díly před pětadvaceti   lety a pak další dvě   pokračování, ale kromě   příběhu prvního více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Padělek (1957)

Padělek
Normální kriminálka. Pan   Neuman jako záporák   překvapil. Marně hledám   důvod proč dávat nějaké   plusy. Snad za to, že jsem to   dokoukal více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Já, Olga Hepnarová (2016)

Já, Olga Hepnarová
Černobílá retro lesbická   show. No je to sice trochu   zjednodušený popis   příběhu, ale erotických   scén tam je tolik, že to   bude to více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.467/0.446