reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Žhavé noci Dona Giovanniho

Le calde notti di Don Giovanni

Žánr:
Země:
Rok:
1971
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu Žhavé noci Dona Giovanniho

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.11.2010
risula
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40407minih40407Požírač mozků (1995) 
The Outpost n
minih20309minih20309Špióni jako my (1985) 
Spies Like Us n
minih40751minih40751Dvanáct do tuctu 2 (2005) 
Cheaper by the Dozen 2 n
minih41666minih41666Vraždy v Midsomeru (1997) [TV seriál] 
Midsomer Murders n
minih50160minih50160Padající květináč (2006) [TV cyklus] 
n
minih7620minih7620Fešák Hubert (1985) 
Fešák Hubert n
minih21534minih21534Twister (1996) 
Twister n
minih51816minih51816Arthur Russell: Riskantní kombinace (2008) 
Wild Combination: A Portrait of Arthur Russell n
minih55978minih55978Ach, ta šlechta (2006) 
Les aristos n
minih18843minih18843Síla pomsty (1986) 
Avenging Force n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 %
4   - Agostino
9   - vo.truhlas
4   - T800
7   - tvo
10 - zsuzsanna
6   - risula

TV Program

ČT1 - Naše zoo

11:05 - 12:00

17 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Vláda (2010) [TV seriál]

11:10 - 12:10

12 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Koření (2005) [TV pořad]

11:00 - 12:00

22 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Osudová cesta (2014) [TV film]

10:45 - 12:45

37 minut již uběhlo
83 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599403
Fotografií: 517140
Plakátů: 250309
Obsahů a biografií: 128874

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.329/0.259