reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Žhavé Alpy

Alpenglühn in Dirndlrock

Další název:
Alpská vášeň v Dirndlu
Žánr:
Země:
Rok:
1974
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Žhavé Alpy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.8.2015
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2013
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.8.2016
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.2.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.6.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28159minih28159Charlieho andílci (2000) 
Charlie's Angels n
minih47902minih47902Arn-Templářský rytíř (2007) 
Arn – Tempelriddaren n
minih54145minih54145Caprica (2009) [TV seriál] 
Caprica n
minih70732minih70732Ghost Rider 2 (2012) 
Ghost Rider: Spirit of Vengeance n
minih100649minih100649Star in the Dust (1956) 
Star in the Dust n
minih7951minih7951Noc hrůzy (1986) 
Gothic n
minih49756minih49756Zmrtvýchvstání Offlanda (1967) [TV film] 
Zmartwychwstanie Offlanda n
minih20801minih20801Tereza Raquinová (1953) 
Thérèse Raquin n
minih21158minih21158Tom a Jerry (1992) 
Tom and Jerry: The Movie n
minih44371minih44371Papírový lev (1968) 
Paper Lion n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
2   - Edward52
4   - Agostino
4   - PORTER
6   - Kycky
7   - Scifista
10 - vo.truhlas
9   - miroslav22
2   - T800
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.248/0.227