reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zhasnutá světla

Dead Connection

Další název:
Dohasínající světla; Posledné zúčtovanie; Lights Out; Final Combination
Žánr:
Rok:
1994
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Zhasnutá světla

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.10.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.3.2016
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.10.2009
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.4.2016
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.2.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28620minih28620Tělem i duší (1998) 
Body and Soul n
minih43118minih43118Monty Python: To nejlepší podle Johna Cleesea (2006) 
John Cleese's Personal Best n
minih55524minih55524Nejkratší den (1963) 
Il giorno più corto n
minih43459minih43459Jedovatý břečťan 2: Lily (1996) 
Poison Ivy II n
minih40002minih40002Skrytá identita (2006) 
The Departed n
minih24800minih24800Větrné moře (1973) 
n
minih24971minih24971Hříšné noci (1997) 
Boogie Nights n
minih20755minih20755Ten kluk je postrach 2 (1991) 
Problem Child 2 n
minih55114minih55114Jackass 3 (2010) 
n
minih72868minih72868Věšák (1999) [TV pořad] 
Věšák n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
7   - curil
6   - hvezdyn
4   - R.RICKIE
8   - oulisna
6   - MysteryIll
8   - fidelio

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

26 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

31 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

126 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

1 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.538/0.517