reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ženská věznice

Reform School Girls

Další název:
Naked Birds; La réforme des anges du mal
Žánr:
Rok:
1986
Délka:
94 minut

Celkové hodnocení filmu Ženská věznice

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.6.2009
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.9.2012
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.8.2012
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.2.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.3.2011
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.4.2009
georgejiri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.9.2012
soukupp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.3.2014
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47337minih47337"Defektiv" BOONE (1998) 
Where's Marlowe? n
minih4267minih4267Bláznivá střela 33 1/3: Poslední trapas (1994) 
Naked Gun 33 1/3: The Final Insult n
minih41707minih41707Psíčci lorda Carltona (1970) [TV inscenace] 
Psíčci lorda Carltona n
minih7175minih7175Dvojí život (1939) 
Dvojí život n
minih11427minih11427Líbej mne, Katko! (1953) 
Kiss Me Kate! n
minih9231minih9231Jack a fazolový stonek (1974) 
Jack to mame no ki n
minih66369minih66369Vejška (2014) 
Vejška n
minih42535minih42535Zamoření (2006) 
The Plague n
minih53641minih53641Mladá láska (1987) 
Ahava Tzeira n
minih41223minih412237 trpaslíků (2004) 
7 Zwerge n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
2   - curil
2   - FLA
8   - luan66
5   - Scifista
6   - rosta12
8   - Zdenek13
6   - georgejiri
3   - soukupp
5   - Nik
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

In a Valley of Violence (2016)

In a Valley of Violence
Na jedno shlédnutí to   jakžtak šlo,tím myslím že   jsem to vydržel až do   konce,příběh ohraný   zabijou mu psa a on se chystá   pomstít,výběr více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Tenkrát v Americe (1984)

Tenkrát v Americe
Bohužel poslední dílo   tohoto mistrovského   režiséra,i když mě osobně   tento snímek nechytil tak   jako jeho westerny i přesto   skvělá více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.553/0.525