reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Země se chvěje

La Terra trema: Episodio del mare

Další název:
The Earth Trembles
Země:
Rok:
1947
Délka:
152 minut, verze pro video - 92 minut
„Příběh o marné vzpouře, o boji s mořem i s nerovnými poměry.“

Celkové hodnocení filmu Země se chvěje

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.9.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.11.2006
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.8.2009
Klapka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.9.2008
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih144852minih144852Red Sundown (1956) 
n
minih11544minih11544Lolita (1962) 
Lolita n
minih56884minih56884Tři mušketýři (1983) [TV film] 
Tři mušketýři n
minih50597minih50597Doktor v domě (1954) 
Doctor in the House n
minih2904minih2904Americký ninja (1985) 
American Ninja n
minih48980minih48980Vražda před večeří (1972) [TV inscenace] 
Vražda před večeří n
minih27551minih27551Jeden svět nestačí (1999) 
The World Is Not Enough n
minih43918minih43918Nový rok (2001) 
New Year's Day n
minih24898minih24898Nebezpečný muž (1981) 
Raggedy Man n
minih27196minih27196Buena Vista Social Club (1998) 
Buena Vista Social Club n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 %
6   - clara.bow
7   - hvezdyn
8   - Akana
6   - Klapka
7   - zepo
6   - Kloby
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599409
Fotografií: 517153
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.256/0.235