reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Železní andělé 2

Tian shi xing dong II zhi huo feng jiao long

Další název:
Iron Angels II
Žánr:
Země:
Rok:
1989
Délka:
84 minut

Celkové hodnocení filmu Železní andělé 2

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.9% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.3.2016
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.9.2009
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.5.2010
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.4.2013
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.4.2010
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.8.2014
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.3.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.3.2013
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.7.2009
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.12.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.4.2010
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.12.2011
jeromeklapkajerome
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.10.2012
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.7.2010
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.4.2009
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2011
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.4.2010
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2010
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.2.2016
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.8.2009
KATO77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.7.2009
KlokanekDavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.7.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27723minih27723Supernova (2000) 
Supernova n
minih57407minih57407Doba přílivu (1994) [TV seriál] 
High Tide n
minih29889minih29889Město duchů (2002) 
City of Ghosts n
minih79809minih79809Hunger Games (2012) 
The Hunger Games n
minih71447minih71447Jiná země (2011) 
Another Earth n
minih69508minih69508Naše první Vánoce (2008) [TV film] 
Our First Christmas n
minih126740minih126740Fidelio - Alicina odysea (2014) 
Fidelio, l'odyssée d'Alice n
minih40640minih40640Případ pro zvláštní skupinu (1989) [TV seriál] 
Případ pro zvláštní skupinu n
minih36652minih36652Půlnoční míle (2002) 
Moonlight Mile n
minih21118minih21118To je náš hit! (1996) 
That Thing You Do! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.9 %
8   - SvoKar
2   - curil
3   - Hugin
9   - martin.stu
7   - RM
8   - AGAMEMNON
2   - catamount
7   - satyr
7   - Kycky
3   - Jarda.ftr
8   - luan66
7   - rosta12
9   - zazrakpave
2   - jeromeklap
4   - miratskyl
7   - Zdenek13
7   - gyzmo
8   - Pauleto
4   - red.mann
7   - kreator23

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Yucatán prodchnutý tajemstvím ...

16:20 - 17:15

4 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

29 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Mraky na obzoru (1995) [TV fil...

15:35 - 17:30

49 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128907

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.476/0.443