reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 6.12.2016 a svátek má Mikuláš. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zelené peklo

Natura contro

Země:
Rok:
1988
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Zelené peklo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.5.2008
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.7.2010
pavelsamsung
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
monca121
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.12.2007
BlazaZB
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.11.2007
Blondak00
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.5.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49137minih49137Edice druhá světová válka (2006) [DVD] 
La segunda guerra mundial n
minih26519minih26519Správná dvojka II (1998) 
The Odd Couple II n
minih13198minih13198Muž z Kentucky (1955) 
The Kentuckian n
minih10405minih10405Kolem půlnoci (1986) 
Autour de minuit n
minih8486minih8486Hook (1991) 
Hook n
minih11621minih11621Lovci skalpů (1968) 
The Scalphunters n
minih32677minih32677Bermudský trojúhelník (2001) 
The Triangle n
minih49021minih49021Doktor Jekyll a pan Hyde (1985) 
Strannaja istorija doktora Džekila i mistera Chajda n
minih48241minih48241Moji přátelé III (1985) 
Amici miei atto III n
minih61643minih61643V časech dobrých i zlých (1990) 
Honeymoon Academy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
7   - Bara.40
8   - fidelio
8   - pavelsamsu
7   - monca121
7   - BlazaZB
7   - Blondak00
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139590
Osobností: 599579
Fotografií: 517337
Plakátů: 250417
Obsahů a biografií: 128920

Poslední komentáře

Táta na plný úvazek (2004)

Táta na plný úvazek
Na smutné pozadí se nabaluje   příběh ovdovělého Olivera   v podání Bena Afflecka,   který je naštvaný na celý   svět, protože jediné co mu   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Když to po těch dvou   hodinách skončilo, nějak   jsem měl potřebu se zeptat   vedle sedící kamarádky, o   čem že to vlastně bylo.   Solidní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

Velká vánoční jízda
Vtipná záležitost, jejíž   krása tkví především v   detailech. Já osobně jsme si   zamilovala sestříhanou   bradku Santova syna Stevea do   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

A Bitter Draught (2016) [TV epiz...

A Bitter Draught
Regina sklízí, co kdysi jako   Zlá královna zasila. Ono se   určitě pár dalších   kostlivečků najde. Christo   mě nepotěšil, byť ho hrál   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.191/0.168