reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zbojníci [TV seriál]

Help! I'm a Teenage Outlaw

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
22 minut, 22X13 dílů

Celkové hodnocení filmu Zbojníci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.5.2009
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.5.2009
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.7.2009
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.9.2010
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.5.2009
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.8.2015
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.5.2008
Kleopatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37728minih37728Bořek stavitel (1999) [TV seriál] 
Bob the Builder n
minih31927minih31927Počítání oveček (1981) [TV film] 
Počítání oveček n
minih50105minih50105Mumie (2006) 
Seven Mummies n
minih126130minih126130Vinaři (2014) [TV seriál] 
Vinaři n
minih24451minih24451Žut (1964) 
Der Schut n
minih23603minih23603Zapomenuté světlo (1996) 
Zapomenuté světlo n
minih27634minih27634Mission: Impossible II (2000) 
Mission: Impossible II n
minih40784minih40784Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (2006) 
Pirates of Caribbean 2: Dead Man's Chest n
minih51703minih51703Není kde přistát (2000) 
Nowhere to Land n
minih56032minih56032Max Minsky a já (2007) 
Max Minsky und ich n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.3 %
10 - New
8   - Ondrej_pri
7   - Jarda.ftr
6   - Persefonia
2   - Zaplman
10 - mary.charl
4   - Kloby
10 - Kleopatra
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

The Shrine (2010)

Cosi na kopci

The Shrine
Za hory za lesy daleko odtud ,   kdesi v Kanadě žila byla   ambiciozní novinářka.   Místní včelstvo zdejších   farmářů ji příliš   netáhlo a více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.151/0.131