reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 17.1.2017 a svátek má Drahoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zbojníci [TV seriál]

Help! I'm a Teenage Outlaw

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
22 minut, 22X13 dílů

Celkové hodnocení filmu Zbojníci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.5.2009
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.5.2009
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.7.2009
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.9.2010
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.5.2009
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.8.2015
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.5.2008
Kleopatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30726minih30726Deník Anne Frankové / Anna Franková (2001) [TV film] 
Anne Frank: The Whole Story n
minih18291minih18291Řeka čaruje (1945) 
Řeka čaruje n
minih2494minih2494Lví srdce (1990) 
Lionheart (A.W.O.L.) Wrong Bet n
minih49202minih49202Kámoš k pohledání (2008) 
I Love You, Man n
minih41801minih41801Děti z ostrova pokladů (2004) 
Treasure Island Kids: The Battle of Treasure Island n
minih11886minih11886Malí kriminálníci (1995) [TV film] 
Little Criminals n
minih32741minih32741Chyť mě, když to dokážeš (2002) 
Catch Me If You Can n
minih10023minih10023Káťa a krokodýl (1965) 
Káťa a krokodýl n
minih46336minih46336Ošklivka Katka (2008) [TV seriál] 
Ošklivka Katka n
minih19551minih19551Srdečné pozdravy z Ruska (1963) 
From Russia With Love n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.3 %
10 - New
8   - Ondrej_pri
7   - Jarda.ftr
6   - Persefonia
2   - Zaplman
10 - mary.charl
4   - Kloby
10 - Kleopatra
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140487
Osobností: 602444
Fotografií: 520522
Plakátů: 252104
Obsahů a biografií: 129548

Poslední komentáře

Námořní vyšetřovací služba (2003...

Námořní vyšetřovací služba
Krása...křesťan zabije   svého hodného   bratra...muslima, který   hledal v lidech dobro a našel   svého boha. Je vidět, že   muslimácká masáž není   záležitost jenom posledních   dní.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Ultraviolet (2006)

InfraRed

Ultraviolet
Filmové zpracování komixu.   Mě to rozhodně neurazilo.   Celý film ve zvláštním   oparu. Komixový hrdina   akční, nesmlouvavý,   neporazitelný. více >

Autor: GeorgeB | Hodnocení: 7 / 10

Rallye smrti: Peklo na zemi (201...

Rallye smrti: Peklo na zemi
Ježíšek 2016:) Prostě to   posunuli o level dál, ne   nezbytně výš. Jízdu ve   stylu předchozích   přemístili jinam; dodali   zajímavou pointu. více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 7 / 10

Miláček pluku (1931)

Miláček pluku
Film je dnes už starý   téměř pětaosmdesát let,   ale přece jenom něco milého   ze starých časů v něm   zůstalo. Ve své době dva   čeští více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Temný válečník (2006)

Temný válečník
Ježíšek 2016:) A hodně   ulítl:( Komentuji jen proto,   aby tu nějaký komentář   vůbec byl: kdo chce akční   film, ať se tomuhle vyhne. Je   to více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.157/0.133