ohodnotit

Zázraky života [TV seriál]

Žánr:
Rok:
2009
Délka:
50 minut, 28 dílů
„Není víc než z lásky dát život...“

Celkové hodnocení filmu Zázraky života

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.6% (21 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
veverka-zrzka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.4.2010
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.2.2012
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.1.2012
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2015
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.5.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.7.2015
stvspm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.3.2010
hrosik92
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.11.2015
batanavi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.1.2018
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.1.2019
usov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2010
Hruštička
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.8.2015
matlafa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.12.2015
Bronislava777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.5.2010
kassule
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.1.2016
frankvojta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.1.2012
tatafa01
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.6.2014
tatafa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.3.2014
bonjour
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.11.2015
marushka16
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2011
Karakan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.7.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25961minih25961Smrt přichází v dešti (1965) 
Smrť prichádza v daždi n
minih47070minih47070Zpověď americké nevěsty (2005) [TV film] 
Confessions of an American Bride n
minih18348minih18348S Pydlou v zádech (1984) 
n
minih49068minih49068Láska je láska (2004) 
Levottomat 3 - Kun mikään ei riitä n
minih8040minih8040Halloween: Prokletí Michaela Myerse (1995) 
Halloween: The Curse Of Michael Myers n
minih10376minih10376Kočka na rozpálené plechové střeše (1958) 
Cat on a Hot Tin Roof n
minih43037minih43037Benjamin Kvítko (2002) [TV seriál] 
Benjamin Blümchen n
minih16311minih16311Policejní akademie (1984) 
Police Academy n
minih45430minih45430Garfield šokuje (2007) [Video] 
Garfield Gets Real n
minih11297minih11297Lekce (1971) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.6 % (21)
7   - veverka-zr
5   - payo1555
5   - nick4
6   - Milicent
9   - sakro
10 - Gremmie
9   - stvspm
8   - hrosik92
9   - batanavi
8   - respect
6   - usov
10 - Hruštička
7   - matlafa
10 - Bronislava
8   - kassule
5   - frankvojta
6   - tatafa01
7   - tatafa
10 - bonjour
10 - marushka16

TV Program

ČT1 - Hobby naší doby (2011) [TV poř...

02:05 - 02:30

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Domov můj

02:10 - 02:40

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - CHIPS: Bláznivá hlídka (2017)

01:10 - 02:45

78 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Brokenwoodu (2014) [T...

01:45 - 03:45

43 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 167956
Osobností: 664514
Fotografií: 657900
Plakátů: 316187
Obsahů a biografií: 154750

Poslední komentáře

Národní třída (2019)

Národní třída
Chápu, že se asi najde   nemálo lidí co se u toho   pobaví. Je už prostě   taková doba a fungují   takové trendy. Z mého   pohledu je to ale více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Kto je ďalší? (2018)

Kto je ďalší?
Prvni pribeh nic moc, druhy uz   lepsi a u posledniho pribehu   jsem ani nedutal a nakonec mi   vyrazil dech.

Autor: casesik | Hodnocení: 8 / 10

Tajemství (1993) [TV epizoda]

Tajemství
Z holek jde do tělocvičny   pouze Tereza, stále je   zamilovaná do Kristiána.   Lola pojme podezření, že   mezi Lindou a Kristiánem   něco je, více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

Sladké chvíle (1993) [TV epizoda...

Sladké chvíle
Kristián nahání kluky do   tělocvičny, tam se na něj   vrhnou jeho bývalé milenky.   Zbaví se jich smyšlenou   historkou o bratru - dvojčeti   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Poslední legie (2006)

Poslední legie
Dobrodružný, oddechový film   na sobotní odpoledne (ovšem   sledovaný v neděli -:)).   Podtitul „historický“ je   třeba brát s hodně velkou   více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení