reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Závod se smrtí

Champions

Rok:
1984
Délka:
113 minut
Premiéra v ČR:
7/1985
„Britský film podle skutečné události. Příběh muže, který bojoval o život nejen na dostihové dráze.“

Celkové hodnocení filmu Závod se smrtí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.6.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.3.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.3.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.11.2007
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.4.2007
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.1.2007
banik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.11.2007
toivonen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.11.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23079minih23079Vyrovnávání účtů (1971) 
Shoot Out n
minih16905minih16905Pražákům, těm je hej! (1991) 
n
minih52630minih52630Únos (1971) 
Kidnapped n
minih14578minih14578O princezně Jasněnce a létajícím ševci (1987) 
O princezně Jasněnce a létajícím ševci n
minih66806minih66806Zlato (2009) 
Trésor n
minih70585minih70585Dobrák Ben: Černé zlato (2003) [TV film] 
Gentle Ben 2: Danger on the Mountain n
minih12400minih12400Michael Kohlhaas (1969) 
Michael Kohlhaas - der Rebel n
minih31052minih31052Řezníkova žena (1991) 
Butcher's Wife n
minih73614minih73614Vládce severní dráhy (1973) 
Emperor of the North Pole n
minih43689minih43689Předtucha (2007) 
Premonition n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.3 %
6   - curil
8   - Edward52
7   - Charlie35
6   - Faye
4   - Rene1
4   - Elementik
4   - banik
10 - toivonen

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

96 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

96 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

76 minut již uběhlo
84 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

81 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139539
Osobností: 599423
Fotografií: 517171
Plakátů: 250329
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.73/0.703