reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zásah do srdce [TV film]

Shot Through the Heart

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
113 minut

Celkové hodnocení filmu Zásah do srdce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.2% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.5.2009
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.11.2016
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.5.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.11.2016
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.11.2006
Minnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.9.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.7.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.8.2009
pepek.nam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.1.2010
Taurus1620
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.3.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih73553minih73553Yellowstonský národní park (2009) [TV minisérie] 
Yellowstone n
minih42398minih42398Závrať (1977) 
High Anxiety n
minih123584minih123584Hotel Transylvánie 2 (2015) 
Hotel Transylvania 2 n
minih36329minih36329Vášeň (1954) 
Senso n
minih133182minih133182Případ Casey (2013) [TV film] 
Prosecuting Casey Anthony n
minih55140minih55140Soukromé životy Pippy Lee (2009) 
The Private Lives of Pippa Lee n
minih84967minih84967Nálet tisícem letadel (1969) 
The Thousand Plane Raide n
minih88985minih88985Do toho, Eddy! (2012) 
Allez, Eddy! n
minih17255minih17255Předvečer svátku Všech svatých (1978) 
Halloween n
minih47896minih47896Poslední útok (1978) 
Il grande attacco n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.2 %
6   - curil
6   - FLA
4   - Chrustyn
7   - Bara.40
6   - Kycky
8   - xebece
7   - Minnie
6   - rosta12
1   - Kloby
6   - pepek.nam
7   - Taurus1620

TV Program

ČT1 - Konec semestru (1974) [TV insc...

14:45 - 15:45

21 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

15:05 - 15:35

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

13:55 - 15:20

71 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

16 minut již uběhlo
114 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.034/1.011