reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Zářivá světla velkoměsta

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.12.2008
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.7.2007
Out-Of-Way
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.12.2009
Saara77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2005
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.1.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.7.2010
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.12.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.11.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.6.2014
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.8.2016
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.6.2009
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.7.2010
marresi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2012
Cheryl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.5.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43753minih43753Měsíc v ohrožení (2006) [TV film] 
Earthstorm n
minih106230minih106230Crazy Joe (2013) 
Redemption n
minih69771minih69771Ve Spessartu opět straší! (2010) [TV film] 
Im Spessart sind die Geister los n
minih46025minih46025Katyň (2007) 
Katyń n
minih109901minih109901Ninja 2: Pomsta (2013) 
Ninja: Shadow of a Tear n
minih71145minih71145Apokalypsy ze Stonehenge (2010) [TV film] 
Stonehenge apokalypsa n
minih52957minih52957Maturitní sex (2008) 
Bart Got a Room n
minih7416minih7416Eso es (1982) 
L'as des as n
minih35573minih35573Noční vlak (1999) 
Night Train n
minih121882minih121882Žena, která všechno ví (1957) 
Desk Set n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.3 %
5   - curil
8   - Mlapiska
7   - Out-Of-Way
8   - Saara77
7   - smíšek
9   - oulisna
5   - rockwoman
8   - rosta12
10 - Gremmie
7   - MysteryIll
8   - renod
7   - miratskyl
8   - marresi
7   - Cheryl

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

18:00 - 18:25

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Naše tradice: Mikuláš

18:15 - 18:45

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

31 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139580
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250397
Obsahů a biografií: 128909

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.418/0.393