Duben
ohodnotit

Zápisník jedné lásky

The Notebook

Další název:
Zápisník; Zápisník jednej lásky (SK); Wie ein einziger Tag
Rok:
2004
Délka:
123 minut
Premiéra v ČR:
14.10.2004
„Příběh chlapce, který by pro svou lásku udělal nemožné, a dívky, jež se musela rozhodnout mezi rozumem a srdcem.“

Komentáře k filmu Zápisník jedné lásky

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 32
klasifikátor
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.1.2020
Jako pro realistu pravidelně   okopávaného životem   filmová romantika není   rozhodně můj šálek čaje   ale tenhle film je alespoň   kvalitně obsazený a solidně   natočený. Režisér Nick   Cassavetes nezapře geny   svého slavného otce a   podařila se mu skutečně   neředěná hollywoodská   limonáda. Ryan Gosling je   sice trochu příliš unylý   ale budiž mu omluvou že tady   byl ještě v počátcích   své oslnivé kariéry.   Nezaujatě vzato pro   milovníky tohoto žánru je   to určitě ta pravá a dobrá   podívaná.
green-tea
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.2.2013
Čím víc o tom   přemýšlíte, tím   kýčovitější vám to   přijde. A proto -   nepřemýšlet, nemudrovat,   jen se dívat, nechat na sebe   působit emoce a věřit na   osudovou lásku, která   dokáže i nemožné. Byť   třeba jen na pár minut...
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.11.2008
Nejprve jsem četla knihu a   jako jedna z mála filmových   adaptací musím uznat, že se   knize vyrovnává. Ano,   souhlasím, ničím to   nepřekvapí...ale o to nejde,   ne? Ústřednímu páru to   spolu neuvěřitelně jde, je   tam ta chemie, a i když Noe   není nijak extrémně   oslnivý, je neuvěřitelně   přitažlivý...
A i   když víte, jak to skončí,   neznamená to, že to není   dojemné a nepoužijete   předem připravený   kapesník.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.2.2013
Nejenom v dobrém, ale i ve   zlém. Nejenom v mládí,   když je člověk plný síly,   ale i ve stáří, když už   síly docházejí. To je ta   podstata lásky, nejenom   pozlátko, když se všechno   daří. Zápisník o jedné   takové je, takže nelze   čekat jen prvoplánovou a   přímočarou romantiku, ale   živočišný příběh   dvojice, která se k lásce   dostala oklikou. Příznivci   hereckých představitelů si   mohou hvězdu přihodit, mě   blonďáci vadí.
hledaseniki
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.8.2010
The Notebook
Zápisník je film, který   dokáže, aby vaše srdce   roztálo a to i když nejste   žádný romantik. Nádherný   a dojemný příběh, který v   každém musí něco zanechat.   Zápisník jedné lásky není   pouze jen obyčejnou   romantikou nad kterou mávnete   rukou, kde pak! Všechno je   až dokonalé jak prostředí,   tak hlavní herecká dvojce.   Do Ryana Goslinga jsem se   zamilovala hned jak jsem ho   uviděla a to ve filmu Vzorec   pro vraždu, ovšem tady to je   jiná káva.
Nemám k   tomu co dodat, skvělá   kombinace Ryana Goslinga a   Rachel McAdams, sedlo jim to   skvěle a i díky tomu je film   takový, jaký je. Úžasný.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.1.2020
Chudý, avšak velice   vášnivý mladý muž se   horlivě zamiluje do bohaté   mladé ženy. Jenomže právě   onen sociální rozdíl je   propastný problém v jejich   vztahu. "Ten mladík   není pro tebe!", zazní   z úst rodičů dívky. Jako   bychom to už neznali. A tak   bude jistojistě i   předvídatelný celý   příběh. Ale jedná se o   krásný příběh, který   romanticky založeného   diváka pohladí a příjemně   zahřeje na duši. Avšak   pozor, ono to není zase až   tak jednoduché, jak to   vypadá. Příběh se   otevírá v nějakém   pečovatelském domě, kde   starší muž navštěvuje   starší ženu trpící   ztrátou paměti, aby jí   četl příběh o Noahovi a   Allie odehrávající se ve   čtyřicátých letech 20.   století, který jí má   připomenout jejich první   dávné společné setkání.   A tak tu tedy máme dvě   úrovně milostného   soužití. Mnohý divák,   neoplývající se atmosférou   romantismu, si samozřejmě   řekne, že je děj plný   klišé a vůbec různých   nesmyslností, jenomže bez   toho by to prostě nešlo.   Jednoznačný a jednoduchý   děj za použití klasické   romantické šablony má v   jádru věci jistou   dokonalost. Silný milostný   příběh dvou zamilovaných   lidí, kteří musí projít   zkouškou času. A jak je tu   striktně ukázáno, ani v   tomto na věku vůbec   nezáleží. V každém se   musí bojovat. A to i v   případě lásky, která lidi   inspiruje k tomu, aby byli ve   svém jádru lepší a   překonali velké životní   překážky. Jen tak se mohou   dostavit jisté zázraky. Je   to film, který oplývá   ohromnou emocionální silou.   Takže kdo si rád u   romantických filmů   popláče, bude potřebovat   víc jak jeden kapesník. A to   zcela bez nadsázky.
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.11.2013
O lásce a srdci
Na růžovou knihovnu se moc   nedívám, jen náhodou jsem   nedávno tenhle strhující   film zhlédl a musím   konstatovat, zaujal mne,   dojal, obohatil.

Film o opravdové lásce,   živočišné vášni i   hlubokém vnitřním   porozumění. Ti dva to   prožili, ti dva tím žili.   Není to pohádka, je to   zhmotnění snu mnoha mužů i   žen o tom druhém, pravém,   jediném. Nestydím se na to,   že jsem se na tuhle růžovou   knihovnu podíval, že jsem   tenhle romantický film viděl   a že se mi líbil.   Doporučuji ke zhlédnutí   všem co třeba i tápají,   hledají, upadnou a znovu   vstávají, jdou dál, žijí   svůj jedinečný život, jsou   s někým nebo hledají   někoho pro společný život,   přemýšlejí o lásce,   citech a mezilidských   vztazích a kterým bije srdce   buch buch, bije v rytmu lásky   - třeba té jakou lze vidět   v tomhle parádním filmu.
petrusmev
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.10.2017
Čistá krása pro křehké   romantické dušičky. Ovšem   nebýt zarámování   alzheimerem, tak by ten   příbeh byl trochu fádní,   přestože natočený moc   hezky.
prvosenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.3.2013
ZÁPISNÍK JEDNÉ LÁSKY

Zápisník jedné   lásky nabízí všem skalním   romantikům poctivý film o   lásce galaktických rozměrů   s malým poselstvím, že se   občas přihodí v životě   zázrak a člověk potká   takovou lásku, která mu   vydrží na celý život.   Bohužel realita   každodenního života bývá   zpravidla jiná, ale kdo   ví… naděje přece umírá   poslední.

Film   má jednoduchý příběh.   Sympatický a čestný mladík   z chudých poměrů je   naprosto okouzlen kráskou z   bohaté rodiny, která se   objeví zčista jasna, jedno   léto a zasáhne do mladíkova   života svou upřímností,   silou osobnosti a i když je   poněkud rozverná, její   přítomnost jej nutí dělat   krásné nesmysly. Jejich   život je šňůra   bezprostředních nápadů,   které jim umožňují   vychutnávat si život plnými   doušky a dovolí jim chvíli   nemyslet na budoucnost a   povinnosti. Žijí jen proto,   co je skutečně baví.   Postupně a společně se   učí odpovědnosti vůči   sobě navzájem. Jejich   obrovská láska, nad kterou   rodiče zpočátku   přivírají oči, se postupem   doby stává dívčiným   rodičům trnem v oku a z   letní romance bez kousku   vážnosti se najednou   očekávají velké   nepříjemnosti. Okolnosti se   mění v krajně   nepříznivé…

Příběh je zfilmován   snad bez jediné chybičky.   Nabízí smršť   nezapomenutelných záběrů s   vynikajícími scenériemi i   jiné úchvatné vizuální   zážitky, z nichž asi   nejvíc zaujme monumentální   záběr se stovkami   labutí.

Tato   romantická limonáda v   pomalejším tempu se až do   samotného konce důstojně   drží nad laciným   sentimentem. Úspěch je   postaven zejména na   hereckých výkonech. Celý   příběh ústřední dvojice   byl naprosto uvěřitelný,   Chemie mezi Ryanem Goslingem a   Rachel McAdams byla tak   opravdová! Mnoho lidí v   životě marně touží   prožít něco podobného a   tak jim jistě hodně lidí   fandilo a možná jim jejich   vášeň i tajně závidělo.   Už pro tu naději je život   tak krásný.

Ale já se chci zmínit i   o tom, o čem se už tolik   nemluví. A sice o tom, jak   láskyplný přístup si oba   hrdinové udrželi i ve   stáří. Kdy už jsou oba   poznamenaní věkem a nemocemi   a přesto je „nic   nerozdělí“. I dnes se   najdou případy, kdy se jeden   partner postará o toho   druhého až do konce jeho   dní, ale faktem je, že tyto   případy jsou čím dál tím   vzácnější. Tady je   úžasně citlivě podán   vztah dvou lidí, kteří   chtějí být přes všechna   ta trápení stále spolu a   neopustí jeden druhého ani   ve stáří a nemoci. A že by   Noe mohl svou ženu opustit!   Jenom kdyby trochu chtěl. A   nikdo by mu to nezazlíval,   naopak všichni by to   pochopili. Ale on to přesto   neudělá a snáší dobré i   zlé po jejím boku tak, jak   to kdysi slíbil. „Když mi   to přečteš, já se ti   vrátím“. Jen ty   „návraty“ jsou už   bohužel čím dál tím   kratší. Ta mladá láska je   krásná a uvěřitelná, ale   ta láska po letech je sice na   jednu stranu tak   nepravděpodobná a   neuvěřitelná, ale zároveň   tak lákavá…co kdybych i   já…

Film   má na konci už hodně   průhledný děj, každému je   úplně všechno jasné, ale   přesto snímek i v poslední   chvíli nabídne originální,   netradiční a opět   pohádkové řešení. Síla,   která vyvěrá z tohoto   díla, z tolika dojemných   scén, působivých závěrů   a dokonalých hereckých   výkonů je obrovská. Pro   beznadějné romantiky   absolutní povinnost a pro ty   ostatní diváky je to film   pro zamyšlení. Jak krásně   se dá prožít poslední   zbytek života po boku   někoho, kdo vás má   doopravdy rád.
mat.ilda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.4.2013
Čekala jsem banální   romantickou skládačku s   ohraným pořadím a   samozřejmě se šťastným   koncem. Něco jako ona potká   jeho, zamilují se, ale   rodina, či nějaké   nešťastné nedorozumění   zpřetrhá jejich vztah,   jenže síle lásky nemůže   jen tak něco konkurovat... A   ono jo! Až na podstatnou   maličkost - tato love story   je divákovi servírována pod   zcela jiným úhlem pohledu,   takže tím nabývá na   zajímavosti, a ačkoli vše   předvídáte, přesto nejste   otrávení. Zajímavé   herectví R.Goslinga, dojemný   konec.
collen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.1.2017
Film, který je nepřístupný   pro realisty, ale možná i   oni by v něm našli určitou   moudrost obyčejného   života.Je to snímek z pera   Nicholase Sparkse, takže je   zákonitě zárukou romantiky   a příběh je dojemně   krásný. Každý by si přál   se svojí láskou společně   zestárnout a kdo to popírá   je cynik.
Filmové   verzi tohoto příběhu lásky   nic neschází a vždycky ho   čas od času ráda shlédnu.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.1.2011
hodnotila bych hodiny a hodiny...
nádherný příběh   lásky,který dojal i mne, až   jim jej závidím... taky bych   si přála tak krásný   životní příběh, tak   silnou, přetrvávající a   věčnou lásku... to se málo   komu podaří - najít v   životě tu pravou   polovičku... 10*
karlosphonic
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.2.2011
Myslím,že Notebook je jeden   z mála čistě romantických   filmů,který se líbí i   mužům.Je to také tím,že   děj je sympaticky svižný na   tento typ filmu,Allie se   rozmýšlí mezi hezkým   dobrem a ještě hezčím   dobrem a hlavně není zde   tolik stupidních   romantických dialogů.Ikdyž   ani tento film se mu   neubránil:"Jsem   racek,řekni,že jsi také   racek."Ono ale vždy v   romantickém filmu bude   nějaká kýčovitost a snadno   čitelný děj,takže se to   dá omluvit a tak v hodnocení   jsem spíše   velkorysý.Celkově výborně   strávený čas s tímto   snímkem.
Cash89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.3.2010
Po dlouhé době, jsem dostal   nepopsatelnou chuť na něco   romantického co chytne za   srdce a pohladí po   duši...Byl mi doporučen   Zápisník, má počáteční   nechuť se během pár   úvodních minut změnila v   něco tak hlubokého, co se mi   velmi dlouho nestalo...Já se   považuju za konzervativního   romantika, a proto mi při   každém záběru kde bylo   jasné, že tohle se stává   jen ve filmech, poskočilo   srdce tak vysoko že jsem   cítil jeho teplo až v   krku...Je to velmi   originální způsob jak   popsat a natočit lásku!!!
Rene1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.2.2008
Krásný, dojemný romantický   film. Co na tom, že   nevypráví o skutečném   světě, ale světě   pohádkovém, ve kterém   existuje věčná láska.Je to   pohádka a jako takovou je   nutno to brát, ale je to   krásné.
cerfik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.8.2015
Ten film byl plný tak   bezduchých dialogů a   líbivých klišé, že jsem u   něj usnul a pak když jsem si   znovu pustil závěr, ten to   opravdu dorazil, tak nemohu   jinak než hodnotit   podprůměr, jelikož už   dlouho mě něco tak   opěvované v žebříčcích   tolik nezklamalo. Ukázka   novodobého amerického   líbivého romantického zla.
johnny-rk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.11.2008
Tento film, ač nerad   uznávám, mě chytil za   srdíčko. Nečekal jsem, že   je tak plný emocí... ani od   sebe jsem tolik emocí   nečekal. K filmu jsem si lehl   bez velkého očekávání.   Příběh mě vtáhl do děje   hned od začátku. Mladík,   kterému stačí jeden jediný   pohled na to, aby poznal   lásku svého života. Lidem,   kteří prožili nešťastný   vztah, vřele doporučuji.   Třeba jim to znovu   zpřístupní jejich srdíčka   člověku, jenž si to   zaslouží.
huron
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.1.2007
Tento film jsem měl delší   dobu, ale název mě vždy   spolehlivě odpudil. Na   doporučení jsem to zkusil.   Určitě se nejedná o   originální příběh,   spíše naopak - stokrát   ohrané téma Pravé lásky.   Snímek se pohybuje těsně na   hraně sentimentu a banality.   Ale celkové zpracování a   obsazení mě dostalo.
lynn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.3.2008
Ten film mě úplně vtáhl.   Čekala jsem ohranou a   tisíckrát provedenou love   story o tom, jak se milovali a   nemohli bez sebe žít. Ale   nějak mi přijde, že tento   film byl jiný. Takový   sympatický a opravdový, i   když dost nereálný. Jak   nemám ráda romanťárny   (tento film mě zajímal jen   kvůli Goslingovi), tak to   bylo dost dobré.
Tink
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.8.2008
Nejkrásnější milostný příběh ..
Allie je dívka z bohaté   rodiny. Noah je pravý opak.   Ona studuje, hraje na piáno a   pohybuje se v prostředí   smetánky. On pracuje, žije   s otcem v malém domku. Osud   chtěl, aby se potkali. Noah   se zamiluje na první pohled,   ale Allie odmítá. Nakonec se   ale dočkáme skutečně   vášnivé mladé lásky.   Alliny rodiče je rozdělí a   tím je příběh   zajímavější. A jak to   skončí? Podívejte se samy.   Nejkrásnější,   nejromantičtější i   nejsmutnější příběh s   pohádkovým, i když smutným   koncem. Zajímavost: film mimo   jiné získal i cenu MTV za   nejlepší polibek:) a Ryan a   Rachel spolu začali chodit i   v soukromí.
Lucelka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.7.2010
Láska až do konce života
Tento příběh je opravdu   nádherný je důkazem toho   že celý život můžeme mít   tu pravou životní lásku.   Nádherný poutavý příběh   dvou lidí kteří se,ač byli   tak rozdílní, do sebe   zamilovali a po dlouhém   odloučení jejich city   nevychladli a byli silnější   než před tím. Tento film je   dukazem že ikdyž jste s   někým kdo se k vám   společensky nehodí a jste na   dlouhé roky od sebe odděleni   tak přesto ten hluboký   něžný cit co v sobě   chováte už nikdy   nevychladne. Tohle je opravdu   jeden z nejkrásnějších   příběhů lásky. Velice mě   překvapila herečka Rachel   McAdams o jejiž výkonech sem   si myslela že jsou na urovní   průměrného hereckého   výkonu ale tady v tomhle   filmu mě tato mlada   talentovaná herečka   přesvědčila o opaku
giggle
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.9.2010
Tenhle film mě doslova   rozsekal. Netušila jsem, co   od něj čekat (ač jindy si   čtu obsahy předem) a po   dokoukání zůstala sedět   ještě asi 10 minut a řvala.   Není to jen romanťárna, je   to i smutný holý fakt. And   that´s it!
Ústřední dvojice   naprosto krásně ladila a   ladí i v reálu :-)
Issabellkaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2008
Tento film mě opravdu   uchvátil, vtáhl mě do   děje, taky to pak nakonci   vypadlo. Kdo si chce poplakat   a vidět opravdu kvalitní   romantickej film. Dojemný a   krásný příběh dvou lidí.   Opravdu vřele doporučuju.
Dee07
Hodnocení:
Přidáno: 25.12.2007
Dojemný příběh o té   skutečné, pravé,   usměvavé, dojemné   lásce...který je tím   pravým pohlazením   romantické duše.Ač nijak   složitý děj, tak se   neodtrhnete ani na   cvhvilinku,i když je jasné   jak to všechno dopadne.Tento   film mě naprosto   uchvátil...vřele   doporučuji.
zuzulka1702
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.12.2007
Príbeh veľkej lásky,ktorý   rozpráva starec.... čo viac   dodať... láska je proste   láska, každý v živote je   ňou očarený
pavca35
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.5.2007
Film jako stvořený pro   romanticky založené duše.   Nádherný. A ikdyž dopředu   odhadnete jak to skončí,   dál budete sledovat dojemný   příběh o osudové lásce.   Po jeho shlédnutí mi   většina ostatních   romantických filmů   připadala jako obyčejné   slaďáky a já uvažovala o   jejich přehodnocení. Film   Zápisník jedné lásky se   řadí mezi mé   nejoblíbenější. Dýchá z   něj nejen sposta lásky, ale   i smutku.
IvcaPA
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.11.2008
Četla jsem vaše komentáře   než jsem se na tenhle film   dneska podívala. Musim   souhlasit s tím, že je to z   větší části klišé. Ale   spolu s příběhem dvou   milujících se starých lidí   to krsáně funguje.Takže i   když jsem většinu filmu   věděla co přijde, konec mě   dostal. Je hezký se čas od   času podívat na něco, co   vás dojme...
Encoredes
Hodnocení:
Přidáno: 18.3.2005
Laska az za hrob
Tusim ze tento film vysel az   roku 2004 a ne 2000. Nicmene   je to krasnej romantickej   pribeh s koncem a zili spolu   az do smrti.Nemam k nemu   zadnou vytku.Kdo ma rad   romantiku a rad si na konci   trosku pobreci, pak myslim,ze   tento film je to prave.
Tia
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.1.2017
Romantiky není nikdy dost a   tento film je jeden z těch   krásných a dojemnych.   Nádherná Gena Rowlands i ve   svých letech stále krásná   a obsazení hlavních rolí   bylo už zárukou dobrého   filmu. I kdybych ho viděla   několikrát, nikdy neomrzí.
vodnarek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.3.2010
Jeden z nejkrásnějších   filmů o lásce...kdy láska   dokáže i (i když na   chvilku) překonat stařeckou   demenci.Třeba se láska   vážně podceňuje!
anna.k
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.11.2011
Nevím proč, ale tenhle film   mě skutečně dojal. Můžu   říci, že jde o jeden z   nejlepších romantických   filmů, které jsem viděla (a   že těch, co za něco stály   skutečně moc nebylo). Může   se pyšnit skvělým dějem,   který má rychlý spád. Do   svého děje vtáhne snad   každého a to nejen   ženského pohlaví.
Aldaalda
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.12.2019
pekny
Moc hezky film. Jen sednout,   koukat a snit. Je to pro   romanticke povahy. Pekny.   Navic hlavni hrdinove super!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih112097minih112097Ona a on (2013) [TV seriál] 
Ona a on n
minih49464minih49464Egyptologové (1974) [TV inscenace] 
Egyptologové n
minih15748minih15748Pětka s hvězdičkou (1985) 
Pětka s hvězdičkou n
minih39064minih39064Jak car Petr ženil mouřenína (1976) 
Сказ про то, как царь Петр арапа женил n
minih15461minih15461Parta hic (1976) 
Parta hic n
minih157224minih157224Tátova volha (2018) 
Tátova volha n
minih14958minih14958On a jeho sestra (1931) 
On a jeho sestra n
minih24355minih24355Ženy v ofsajdu (1971) 
Ženy v ofsajdu n
minih5673minih5673Človíček Tate (1991) 
Little Man Tate n
minih154207minih154207Durrellovi (2016) [TV seriál] 
The Durrells n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10