reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Žalobníci

Další název:
Telltales
Žánr:
Rok:
1960
Délka:
82 minut
Premiéra v ČR:
12.5.1961

Celkové hodnocení filmu Žalobníci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.6.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.3.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.10.2016
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.1.2012
jager
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.10.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.4.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.2.2012
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.12.2010
collectallaustralia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih144856minih144856Nádherný obzor (2013) 
Horizon Beautiful n
minih47644minih47644Moje skvělá kariéra (1979) 
My Brilliant Career n
minih49011minih49011Osina v zadku (2008) 
L´ Emmerdeur n
minih7059minih7059Dva mezci pro sestru Sáru (1970) 
Two Mules for Sister Sara n
minih7689minih7689Florenc 13,30 (1957) 
Florenc 13,30 n
minih32608minih32608Policajt a lupič (1973) 
Cops and Robbers n
minih65581minih65581Tak mi tedy řekněte (2004) [TV pořad] 
Tak mi tedy řekněte n
minih29481minih29481Polibek draka (2001) 
Kiss of the Dragon n
minih41724minih41724Nájemní vrazi (1999) [TV film] 
The Collectors n
minih45737minih45737Anakonda: Krvavá cesta (2008) [TV film] 
Anaconda 4: Trail of Blood n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.4 %
5   - Erkul
6   - curil
6   - jarda53
8   - clara.bow
2   - ponorka.ba
8   - jager
8   - oulisna
6   - rosta12
10 - dederon
4   - Bape
10 - collectall

TV Program

ČT1 - Jana Hlaváčová (2011) [TV film...

21:20 - 22:39

14 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

ČT2 - Klenoty naší krajiny: Kokoříns...

21:30 - 22:00

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

20:20 - 21:35

74 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

79 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599613
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.512/0.491