reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Žalobníci

Další název:
Telltales
Žánr:
Rok:
1960
Délka:
82 minut
Premiéra v ČR:
12.5.1961

Celkové hodnocení filmu Žalobníci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.8% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.6.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.3.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.10.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.1.2017
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.1.2012
jager
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.10.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.4.2010
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.12.2010
collectallaustralia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih125662minih125662Vybíjená (2015) 
Vybíjená n
minih41513minih41513Prachy dělaj člověka (2006) 
n
minih32046minih32046Miluji tě k sežrání (2001) 
Trouble Every Day n
minih43336minih43336Dablér (2006) 
La Doublure n
minih24513minih24513Zelené obzory (1962) 
n
minih37168minih37168Třináctka (2003) 
Thirteen n
minih25487minih25487Hon na Šakala (1997) 
The Assignment n
minih118113minih118113Tajná pevnost (2001) 
La forteresse suspendue n
minih27787minih27787Human Traffic (1999) 
Human Traffic n
minih35682minih35682Náš člověk v Havaně (1959) 
Our Man in Havana n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.8 %
5   - Erkul
6   - curil
6   - jarda53
8   - clara.bow
6   - melakara
2   - ponorka.ba
8   - jager
8   - oulisna
10 - dederon
6   - rosta12
4   - Bape
10 - collectall
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.5/0.477