Zálesák (1966)

Zálesák (The Trap)
84.5 %
 
 
 
 

The Trap

    Žánr: dobrodružný / drama
    Země: Velká Británie
    Délka: 105 min.
„Drsná příroda a ještě drsnější muž“
Příběh odehrávající se v Kanadě už předminulého století, natočený v roce 1966 s Oliverem Reedem a Ritou Tushingam v hlavních rolích.
Jean La Bete je zálesák, lovec po všech stránkách. Pořád je to ještě mladý zdatný chlap, který žije sám ve srubu daleko v hlubokých kanadských lesích. Nejbližší sousedé jsou indiáni žijící po řece dva-tři dny cesty. S ulovenými kožešinami se vydá do městečka, aby je prodal. Právě při jeho příjezdu po řece se koná dražba přivezených trestankyň, a ta ho přivede na nápad koupit si také ženu. Jenomže ty jsou v těchto místech velmi vzácné a žádná už není k mání. Žena místního kupce, která si chce žít na vysoké noze, prodá Jeanovi dívku, která u nich žije, a je po zmasakrování své rodiny indiány němá. Eve je přivázána na provaz a spolu s Jeanem se i přes veliký odpor vydává k novému domovu….


M.H.Clara.bow  Autor: clara.bow

režie:
Sidney Hayers
 
 
hraje:
Rita Tushingham (Eve), Oliver Reed (Jean La Bête), Barbara Chilcott (kupcova žena), Joseph Golland (Babtista), Blain Fairman (prodavač), Rex Sevenoaks (kupec), Linda Goranson (kupcova dcera), Jon Granik (bezejmenný)
 
 
scénář:
David D. Osborn
 
 
kamera:
Robert Krasker
 
 
hudba:
Ron Goodwin
 
 
střih:
Tristam Cones
 
 
dabing:
František Hruška
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.