reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zákon

La legge

Další název:
The Law
Žánr:
Rok:
1959
Délka:
126 minut
„Italským městečkem se šíří nezákonné vášně...“

Celkové hodnocení filmu Zákon

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.4.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.3.2007
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.8.2007
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.12.2005
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.5.2013
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.6.2006
veryold3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
blue.moon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.12.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih60044minih60044Přídech skandálu (1960) 
A Breath of Scandal n
minih48562minih48562Dementia 13 (1963) 
Dementia 13 n
minih29759minih29759Scary Movie 2 (2001) 
Scary Movie 2 n
minih27124minih27124Dívka tvých snů (1998) 
La Niňa de tus ojos n
minih9013minih9013Christine (1983) 
Christine n
minih42192minih42192Probuď se a zabíjej (1966) 
Svegliati e uccidi n
minih42340minih42340Zelňačka (1996) [TV inscenace] 
Zelňačka n
minih12794minih12794Moje levá noha (1989) 
My Left Foot n
minih75272minih75272Tintorera, žralok zabiják (1978) 
Tintorera! n
minih27545minih27545Modrý blesk (1999) 
Blue Streak n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
6   - clara.bow
7   - hvezdyn
6   - Faye
5   - Ingrid
8   - dederon
9   - Johnny1
8   - Darkman7
8   - veryold3
6   - blue.moon

TV Program

ČT1 - Nevěsta (1985/1) [TV inscenace...

08:45 - 09:45

25 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Československý filmový týdeník...

09:00 - 09:15

10 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Hvězdné tolary (2011) [TV film...

08:00 - 09:15

70 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Film o filmu: Výlet

08:45 - 09:15

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Bakaláři navíc (1981) [TV inscen...

Bakaláři navíc
Povídka ´Fotbalová   odysea´

Když je někdo   televizní maniak, není divu,   že mu uniká život pod   rukama, tudíž ani neví, co   se děje v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Vrchní, prchni! (1980)

Vrchní, prchni!
Dalibor Vrána, kterého si   hosté pletou s vrchním,   přijde s nápadem, jak   vydělat peníze, jezdí po   restauracích a hosty   kasíruje. Doma více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.588/0.567