reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Záhada Lucy Keyes

The Legend of Lucy Keyes

Žánr:
Rok:
2006
Délka:
93 minut
„Snímek je založen na pravdivém příběhu. Před 250 lety zmizelo jedno dítě....dnes v noci se vrací.“

Celkové hodnocení filmu Záhada Lucy Keyes

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.1% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.2.2011
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.6.2007
261972
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.12.2012
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
5.3.2013
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2014
tomast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.9.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.10.2007
VendaCiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2013
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.4.2009
Zelisko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.12.2010
HororsMish
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.6.2009
pali441
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih80764minih80764Gatsby (2000) [TV film] 
The Great Gatsby n
minih37057minih37057Kráska a zvíře (1946) 
La Belle et la bète n
minih57715minih57715Válečné ponorky – Hitlerovy žraločí smečky (2008) [TV minisérie] 
U-Boats – Hitler´s Sharks n
minih59216minih59216Pearl Harbor: Místo útoku (2001) [TV film] 
Pearl Harbor: Legacy Of Attack n
minih40854minih40854Poslední legie (2006) 
The Last Legion n
minih70635minih70635Pohwasogeuro (2010) 
Pohwasogeuro n
minih44527minih44527Blade (2006) [TV seriál] 
Blade: The Series n
minih24597minih24597Půl domu bez ženicha (1980) 
Půl domu bez ženicha n
minih64934minih64934Live at the El Mocambo: Stevie Ray Vaughan and Double Trouble (1991) [DVD] 
Live at the El Mocambo: Stevie Ray Vaughan and Double Trouble n
minih27823minih27823Dillinger (1973) 
Dillinger n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.1 %
6   - cicis
6   - georginaa
7   - 261972
1   - marci22
6   - Kycky
5   - oulisna
6   - tomast
6   - Rendys
7   - VendaCiki
1   - stixman
4   - Zelisko
7   - HororsMish
7   - pali441

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

26 minut již uběhlo
79 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

106 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Karolína, domácí kuchařka (201...

17:00 - 17:35

6 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.309/0.28