Duben
ohodnotit

Začalo to jedné žhavé noci

One Night at McCool's

Další název:
Tá mrcha nás zabije! (SK)
Rok:
2001
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
12.7.2001
„Někdo to rád v horku!“

Obsah filmu Začalo to jedné žhavé noci

 
Vražda pozdě v noci v baru McCool's je východiskem pro detektiva Dehlinga. Barman Randy a Randyho právnický bratranec si představují fantazie se sexy Jewel, jejíž přítel leží mrtev na zemi. Každý si vylévá své srdce - Dehling knězi, Randy stárnoucímu zabijákovi a Carl svému terapeutovi - Vyjde najevo, že osudová žena Jewel manipulovala s poblázněnými muži ve svůj prospěch.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 18.10.2013 CX

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal trailer
Distributor v ČR:
Bontonfilm Česká republika
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Začalo to jedné žhavé noci >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

mildaaxe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.5.2013
U mě to začalo naopak jednoho chladného, snad   lednového dopoledne. Tenkrát jsme zamířili po   dlouhé době se školou do kina. Promítal se tam   první díl jakéhosi Pána prstenů (od té doby   moooockrát viděného). A díky tomu filmu jsem   se zamiloval... Přestože role Arwen je spíše   štěkem v tom mnohahodinovém opusu, mou osobu,   tehdejšího puberťáka, téměř jako by   uhranula. Od té doby jsem si na herečku s   povědomým jménem Liv Tyler začal dávat pozor.   Nebudu tady vychvalovat nějaké její herecké   kvality, když je přesto všechny překoná   svým, řekl bych až éterickym vzhledem. Takový   oči má asi jedna holka z miliónu (dosud jsem   potkal jednu, naživo) a blablabla. Podobný dojem   z ní mám až dodneška. Už ji sice nepovažuju   za nejhezčí bytost na zeměkouli, ale i tak   patří do širší společnosti těchto   "vyvolených" koček...
Jestli tohle   bude někdo považovat za značně přehnané,   měl by si o tom pohovořit spíše s tvůrci   tohoto snímku, protože to jsou řádově ještě   mnohem větší magoři, než jsem byl já po   prvním setkání s Arwen. A to mi bylo dvanáct!   Oni se o svou úchylku totiž vůbec nestyděli   podělit se zbytkem světa. Na to já odvahu nikdy   nenašel (no, teď možná trošku :-) Patří jim   za to ale velký dík.
Vzhledem k dosavadní   kariéře téhle múzy je to možná trochu nefér   k mnoha hereckým (nejen) sexsymbolům, ale jak   už jsem malinko naznačil v úvodu - pro mě   nemohli vzdát čest nikomu vhodnějšímu.   Mimoto, že to tudíž Liv jako obyčejně   neobyčejně sluší, se nemá za co stydět ani   film jako celek.
Pokud máte rádi trošku   černější komedie s velmi, velmi originálním   průběhem a jako bonus třeba značně   nenamachrovaneho Matta Dillona (já ho radši jako   libovýho fráju, ale ani jeho zdejší, poněkud   zakřiknutý a zmatený mladík ve vleku události   není vůbec špatný), ďábelsky chladneho   Michaela Douglase, detektiva Johna Goodmana nebo   třeba slizáckýho Paula Reisera (pokud jste o   něm stejně jako já v životě neslyšeli, až   ho uvidíte ve finále v tom jeho stylovým   oblečku, téměř bych se nebál vám garantovat,   že vám uvízne v paměti).
Padne taky pár   úzasnych hlášek typu "dvě kafe" nebo   "je to moje druhá nejoblíbenější věc na   světě..." a celá ta sranda tak opravdu   proklatě rychle odsýpá a to finále... Hmmm,   málem mě donutilo zvednout hodnocení na   absolutní, ale to si možná schovávám až na   druhé shlédnutí.
A skončit musím podobně   jako jsem začal, totiž další oslavnou ódou na   slečnu Tylerovou. Má tu několik opravdu   neuvěřitelné sexy scén, kupříkladu takhle   erotikou nabitý mytí auta jsem ještě nikde   neviděl (myslim v pornu, jinde sem se s tím   dosud nesetkal) Takže asi tak. Díky Haralde   Zwarte, díky Stane Seidele, nikdy vám to   nezapomenu :-)
bruccee
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.1.2009
Uzasna komedia ktora oslavuje krasu Liv   Tyler.Finis filmu je uplne uchvatny.Ten zmetok na   konci a zachranenie M.Dillana v style bond UZ len   za to sa oplati ten film videt.
Dudelino
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.4.2007
Jedna z nejlepších černých komedi, byl jsem   velmi příjemně překvapen, každý mluví o tom   samém z jiného pohledu, vše do sebe zapadá a   člověk se musí smát, závěrečná   přestřelka s jinou hudbou a je to drsný   závěr, takhle bláznivá komedie, Goodman je už   klasik,ostatní také dobří. Pro každého   černý humor není.


Hodnocení:n12345678910
Začalo to jedné žhavé noci (2001)z archivu p. Poláčkaz archivu p. PoláčkaZačalo to jedné žhavé noci (2001)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10