reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zabít draka

Ubiť drakona

Další název:
Убить дракона, Ubit drakona
Žánr:
Země:
Rok:
1988
Délka:
115 minut
Premiéra v ČR:
1.9.1989
„Moderní fantazie o boji za lidskou důstojnost a zdravý rozum.“

Celkové hodnocení filmu Zabít draka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2007
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.2.2009
termit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62608minih62608Kosmos (2007) 
Cosmos n
minih64657minih64657Bizoni na tahu (1980) 
Where the Buffalo Roam n
minih37493minih37493Zpověď královny střední školy (2004) 
Confessions of a Teenage Drama Queen n
minih46778minih46778Smrt on-line (2008) 
Untraceable n
minih46473minih46473Bez rozkazu (2004) 
Nesluzhebnoe zadanie n
minih44653minih44653Superman 4 (1987) 
Superman IV: The Quest for Peace n
minih15112minih15112Ostrov pokladů (1950) 
Treasure Island n
minih67776minih67776Guma (2010) 
Rubber n
minih53867minih53867Kniha přežití (2009) 
The Book of Eli n
minih24635minih24635Případ Lupínek (1960) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76 %
5   - ignac1
8   - satyr
8   - rosta12
10 - Zdenek13
7   - termit

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

10:10 - 11:05

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Vražedná n...

10:25 - 11:10

39 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Koření (2005) [TV pořad]

11:00 - 12:00

4 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Prima - Osudová cesta (2014) [TV film]

10:45 - 12:45

19 minut již uběhlo
101 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599401
Fotografií: 517140
Plakátů: 250309
Obsahů a biografií: 128874

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.378/0.36