reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zabijáci z Tokia

Dong jing gong lüe

Další název:
Zabijaci z Tokia (SK) / Tokyo Raiders (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
2000
Délka:
118 minut
„Kena hledají všichni - jeho snoubenka, které utekl z chomoutu, členové pouličního gangu i soukromý detektiv. Kdo ho najde první?“

Celkové hodnocení filmu Zabijáci z Tokia

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.2.2008
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.9.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.3.2011
Luky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.7.2005
olgpet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.12.2007
iqtiqe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.5.2010
radega
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.3.2011
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13501minih13501Nájemní vrazi (1995) 
Assassins n
minih58574minih58574Celebrity s.r.o. (2015) 
Celebrity s.r.o. n
minih59194minih59194Nebezpečný kontrakt (1998) [TV film] 
Escape: Human Cargo n
minih46151minih46151Sněžní přátelé / Baďata na sněhu (2008) [Video] 
Snow Buddies n
minih11349minih11349Let černého anděla (1990) [TV film] 
Flight of Black Angel n
minih38986minih38986Tajemství zvířat - zrození a smrt (2003) 
n
minih41420minih41420Pod hladinou (2005) 
The River King n
minih53772minih53772Machete (2010) 
Machete n
minih42066minih42066Smrt císaře a krále Karla IV. (1978) [TV inscenace] 
Smrt císaře a krále Karla IV. n
minih46436minih46436Terč (1997) 
Yat goh hiu yan n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.2 %
7   - Hugin
8   - RM
8   - satyr
7   - rosta12
6   - Luky
8   - olgpet
7   - iqtiqe
6   - radega
8   - opl

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

18:25 - 18:55

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Maxipes Fík (1975) [TV seriál]

18:45 - 18:55

3 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

88 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! Poslední večeře

17:35 - 18:55

73 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 2.427/2.398