reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Žabí princ

Froschkönig, Der

Další název:
Frog Prince, The / Žabí kráľ (SK)
Žánr:
Rok:
1990

Celkové hodnocení filmu Žabí princ

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.8% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2009
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.4.2013
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.2.2010
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.1.2009
Tink
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.8.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2008
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.2.2010
pavolhabera
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2015
vendy13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.12.2009
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.2.2010
fantomino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.8.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48229minih48229Výměna (2008) 
Changeling n
minih41532minih41532Maigret a smutný Alfréd (1966) [TV inscenace] 
n
minih2411minih2411Ztracený svět (1999) [TV seriál] 
The Lost World n
minih59094minih59094Maigret (1991) [TV seriál] 
Maigret n
minih35840minih35840Pátek třináctého 8: Jason na Manhattanu (1989) 
Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan n
minih47044minih47044Bláznivá svatba (2004) [TV film] 
I Do (But I Don't) n
minih47900minih47900Křesadlo (2004) [TV inscenace] 
Křesadlo n
minih13949minih13949Němá barikáda (1949) 
Němá barikáda n
minih43223minih43223Lední medvídek 2: Tajemný ostrov (2005) 
Der kleine Eisbär 2 - Die geheimnisvolle Insel n
minih43383minih43383Démoni (1985) 
Dèmoni n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.8 %
7   - clara.bow
3   - jmenuji.se
7   - MaKy92z
7   - Blanche21
7   - Tink
7   - Area
7   - Pauleto
7   - pavolhaber
10 - vendy13
7   - Indiana.Jo
10 - fantomino

TV Program

ČT1 - Velký flám (1966)

22:50 - 00:50

76 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Batesův motel (2013) [TV seriá...

23:45 - 00:30

21 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Těžko ho zabít (1990)

22:45 - 00:40

81 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Napospas osudu (2014)

22:05 - 00:35

121 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139669
Osobností: 599818
Fotografií: 517576
Plakátů: 250517
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.217/0.197