reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Za zdí

Behind The Wall

Další název:
Za stenou / Za zdmi majáku
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
86 minut
„Jako dítě našla zavražděnou matku a ze zločinu byl obviněn otec. Po letech se vrátila na místo činu, aby odhalila dávné tajemství...“

Celkové hodnocení filmu Za zdí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.3% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.2.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.8.2013
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.9.2011
peprz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.1.2013
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.7.2014
Mystery.Illinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.8.2013
tomas.sulc.754
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.1.2013
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.9.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.2.2010
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.2.2011
palm18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.4.2013
beretap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.6.2011
Kralicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.10.2014
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.10.2007
PinPrick
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.8.2007
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26501minih26501Štěstí (1965) 
Le Bonheur n
minih37119minih37119Strážní loď Sand Pebbles (1966) 
The Sand Pebbles n
minih60460minih60460Osudová láska Jany Eyrové (2006) [TV minisérie] 
Jane Eyre n
minih82923minih82923Hory hory (1964) 
Hory hory n
minih47795minih47795Opuštěný kaňon (2006) [TV film] 
Desolation Canyon n
minih36314minih36314Klíček ke štěstí (1992) [TV inscenace] 
Klíček ke štěstí n
minih29884minih29884Hodiny (2002) 
The Hours n
minih9956minih9956Karanténa (1999) [TV film] 
Quarantine n
minih12203minih12203Mé jméno je Nikdo (1973) 
Il mio nome é Nessuno / My Name Is Nobody n
minih35825minih35825Veronica Guerin (2003) 
Veronica Guerin n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.3 %
5   - curil
2   - Pitryx
6   - vojtam
5   - peprz
4   - Faustka
5   - Mystery.Il
7   - tomas.sulc
4   - kahi
6   - rosta12
3   - ASPHALT
5   - palm18
8   - beretap
5   - Kralicek
2   - valentine
10 - PinPrick
5   - makiki
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.78/0.693