reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.1.2017 a svátek má Doubravka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Za každou cenu

True Colors

Další název:
Pravé farby (SK)
Rok:
1991
Délka:
105 minut
„Přetvářka, lhaní, podrazy. I tak může vypadat přátelství“

Celkové hodnocení filmu Za každou cenu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.6.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.12.2008
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.4.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2011
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.12.2009
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.1.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.4.2009
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48200minih48200V jednom ohni (2008) 
Fireproof n
minih47516minih47516Příliš pozdní hrdina (1970) 
Too Late the Hero n
minih103154minih103154Co se vaří? (2000) 
What's Cooking? n
minih62632minih62632Osudový mejdan (2008) 
Donkey Punch n
minih13809minih13809Něco divokého (1986) 
Something Wild n
minih42064minih42064Zmeškaný hovor (2003) 
Chakushin ari n
minih53562minih53562Piráti ostrova pokladů (2006) 
Pirates of Treasure Island n
minih7078minih7078Dva gauneři v poušti (1980) 
It Rained All Night the Day I Left n
minih15262minih15262Pád Berlína I (1949) 
Paděnije Berlina n
minih81417minih81417Živý kokon (1993) [TV film] 
Lifepod n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.2 %
8   - curil
6   - Snura
8   - fred.appl
8   - Kycky
7   - rockwoman
2   - AlbertPeta
7   - Zdenek13
7   - KURUAZIE
3   - kovandos

TV Program

ČT1 - Škoda lásky (2013) [TV cyklus]

20:00 - 21:25

18 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Peru

20:00 - 21:00

18 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

48 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Česko Slovensko má talent (201...

20:15 - 21:35

3 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140533
Osobností: 602559
Fotografií: 520680
Plakátů: 252167
Obsahů a biografií: 129563

Poslední komentáře

Výchozí bod (2014) [2k digital]

Výchozí bod
Nic moc tedy... určitě by   snímku slušela kratší   stopáž. Druhá polovina se   rozplývá v cosi   neuchopitelného a film   ztrácí dech, více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 5 / 10

Pád Londýna (2015)

Akcna cukrova vata No II..

Pád Londýna
Pokracovanie solidneho akcneho   filmu sa odohrava v Londyne,co   nie je naskodu.Zmena   prostredia filmu prospela, ale   negativa zostali   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Lví srdce (2013) [2k digital]

Lví srdce
Silný severský snímek,   který nepostrádá vtip a   nadhled. Zároveň vás z   několika scén pěkně   zamrazí. Některé scény mi   připomínají více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 9 / 10

Pád Bílého domu (2013)

Akcna cukrova vata...

Pád Bílého domu
Akcny film so zaujimavym   napadom,ale jeho realizacia je   slabsia.
Celkovy napad   obsadenia "Olympu" hranici so   sci-tematikou a je plny patosu více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

PUSTINA....

Pustina
to je seriál hodný ocenění   a to mezinárodně;herecké   výkony jsou bez chyby s   plným nasazením a   syrovostí.Zde by byl   příklad pro ČT více >

Autor: Stan.K. | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 2.539/2.51