reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Za hranicí ticha

Jenseits der Stille

Další název:
Mimo ticha; Beyond Silence
Žánr:
Rok:
1997
Délka:
109 minut

Celkové hodnocení filmu Za hranicí ticha

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.2.2011
sismik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.10.2011
filaendless
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.12.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
celtic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.3.2009
puppuk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47521minih47521Boogeyman 3 (2009) [Video] 
Boogeyman 3 n
minih38790minih38790Příběh Marie a Juliena (2003) 
L´ Histoire de Marie et Julien n
minih43347minih43347Enyky Benyky (1974) [TV pořad] 
n
minih25876minih25876Vzkaz v láhvi (1999) 
Message in a Bottle n
minih66002minih66002Síla lásky (2009) 
Creation n
minih20690minih20690Teče tudy řeka (1992) 
A River Runs Through It n
minih41400minih41400Twister se vrací (1998) [TV film] 
Storm Chasers: Revenge of the Twister n
minih62962minih62962Když mě potřebuješ (2006) [TV film] 
Wenn du mich brauchst n
minih9370minih9370Jane Doe (2001) [TV film] 
Jane Doe n
minih62315minih62315Něžné hry (1991) [TV film] 
Něžné hry n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
8   - rosta12
8   - sismik
9   - filaendles
4   - kovandos
10 - celtic
9   - puppuk

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

38 minut již uběhlo
112 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběh Lázní Čeladná

02:50 - 03:05

8 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Kolotoč (1996) [TV pořad]

02:55 - 03:20

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

02:20 - 03:20

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.241/0.22