reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Za dva groše naděje

Due soldi di speranza

Země:
Rok:
1952
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Za dva groše naděje

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2008
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
11.6.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2008
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.10.2007
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
dominicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29027minih29027Peklo na bitevním poli (1988) 
Hell on the Battleground n
minih40381minih40381Amen Sam (2005) 
n
minih33971minih33971Van Helsing (2004) 
Van Helsing n
minih34007minih34007Zabiji Nixona (2004) 
The Assassination of Richard Nixon n
minih32264minih32264Špinavej Joe (2001) 
Joe Dirt n
minih4532minih4532Proroctví: Boží armáda (1995) 
The Prophecy n
minih13040minih13040Můj nepřítel (1985) 
Enemy Mine n
minih36698minih36698Most osudu (2004) 
The Bridge Of San Luis Rey n
minih6533minih6533Dobrodruh z Istanbulu (1965) 
Estambul 65 n
minih57417minih57417Lži mé matky (2005) [TV film] 
Lies My Mother Told Me n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53 %
6   - rosta12
2   - Rendys
3   - T800
4   - pepa123
5   - Alfpaseka
7   - respiro
4   - jura1973
9   - CESTA11573
8   - hrncir20
5   - dominicek

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

94 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

94 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

74 minut již uběhlo
86 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

79 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139539
Osobností: 599422
Fotografií: 517171
Plakátů: 250329
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.588/0.565