reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Z pohádky do pohádky 1

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.1% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.10.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.10.2009
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.5.2007
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.9.2010
jakuza29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.1.2009
magnetek2001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.4.2015
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Pal886
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.9.2007
palmicka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
smudilinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
Gwendy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.12.2007
termit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
banik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.11.2007
psichy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.5.2008
josef68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Danbenq
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11251minih11251Ledoví muži (1960) 
n
minih7312minih7312Elektrický jezdec (1979) 
The Electric Horseman n
minih41594minih41594Koupím chalupu na Jižním městě (1981) [TV inscenace] 
Koupím chalupu na Jižním městě n
minih49419minih49419Milenec je zločinec (2008) 
My Mom's New Boyfriend n
minih39314minih39314Vánoční skřítek (2003) 
Elf n
minih38600minih38600Vidláci v Rusku (2003) 
n
minih12172minih12172Maverick (1994) 
Maverick n
minih24683minih24683Smuteční slavnost (1969) 
Smuteční slavnost n
minih7985minih7985Hlídat Tess (1994) 
Guarding Tess n
minih23780minih23780Země, odkud přicházím (1956) 
Le Pays, d'où je viens n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Z pohádky do pohádky 2 (2001)

 Z pohádky do pohádky 2 (2001)
Z pohádky do pohádky 2 n
 
Žánr: pásmo / dětský / animovaný
Země: Česká republika


(pokračování)

Hodnocení filmu

72.1 %
7   - ignac1
9   - satyr
7   - Strength
8   - Persefonia
5   - jakuza29
10 - magnetek20
6   - pepa123
10 - bajaw
4   - kovandos
8   - Pal886
8   - palmicka22
10 - smudilinka
4   - kata18
6   - banik
7   - Gwendy
8   - termit
5   - psichy
8   - josef68
7   - Danbenq
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.292/0.268