reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Z mého života

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.10.2009
petroniuss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.1.2006
veryold3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Pal886
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.11.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46804minih46804Prokletí králové (2005) [TV minisérie] 
Les rois maudits n
minih15716minih15716Pět hříšníků (1964) 
n
minih7563minih7563Fantomas kontra Scotland Yard (1967) 
Fantomas Contre Scotland Yard n
minih4380minih4380Bob Dylan - Unplugged (1989) [TV seriál] 
Bob Dylan - Unplugged n
minih22363minih22363Velký Waldo Pepper (1975) 
The Great Waldo Pepper n
minih34553minih34553Budeme mať výkony, budeme mať diplomy (1996) [DVD] 
n
minih53905minih53905Vteřiny před katastrofou (2004) [TV seriál] 
Seconds from Disaster n
minih4995minih4995Celý svůj život (1930) 
Toute sa vie n
minih35984minih35984Cirkus Humberto (1988) [TV seriál] 
Cirkus Humberto n
minih58852minih58852Historie vesmíru - Od Aristotela k Hawkingovi (2007) [TV seriál] 
From Aristotle to Hawking n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.7 %
8   - satyr
7   - petroniuss
6   - veryold3
5   - kovandos
7   - Pal886
10 - opl
3   - kata18
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.195/0.173