reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Z druhého konce světa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2007
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.9.2008
holy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.1.2008
veryold3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.10.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.12.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.11.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3645minih3645Barva noci (1994) 
Color of Night n
minih29754minih29754Hlubina (2002) 
Below n
minih43614minih43614Bourneovo ultimátum (2007) 
The Bourne ultimatum n
minih22230minih22230Vekslák aneb Staré zlaté časy (1994) 
n
minih42004minih42004Elisa z Rivombrosy (2003) [TV seriál] 
Elisa di Rivombrosa n
minih13633minih13633Návrat do budoucnosti 2 (1989) 
Back to the Future Part II n
minih31894minih31894Don's Plum Bar (2001) 
Don's Plum n
minih20410minih20410Tajemná okna (1994) 
n
minih30613minih30613Pouští a pralesem (1973) 
W pustyni i w puszczy n
minih18404minih18404Sám doma a bohatý (1994) 
Richie Rich n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.3 %
6   - Rendys
3   - michaela11
6   - holy
6   - veryold3
6   - valentine
5   - kovandos
4   - 10kacka10
3   - opl
5   - sekkos
5   - kata18
2   - Collie
7   - MIGELO26
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.744/0.721