reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Z českých mlýnů

Žánr:
Rok:
1929
Premiéra v ČR:
5.7.1929
„Svatý Petr sleduje nebeským dalekohledem příhody tří mlynářských krajánků.“

Celkové hodnocení filmu Z českých mlýnů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.9.2008
žižalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.3.2007
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.10.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.12.2008
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
ELISEBA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14136minih14136Netvor (1996) 
Der Unhold n
minih3092minih3092Animáci (1993) [TV seriál] 
Animaniacs n
minih6958minih6958Dům duchů (1993) 
The House of the Spirits n
minih25884minih25884Halloween: H20 (1998) 
Halloween H20: Twenty Years Later n
minih3435minih3435Babička, táta a já (2005) 
Mi abuelo, mi papá y yo n
minih44343minih44343U mě dobrý (2008) 
U mě dobrý n
minih14928minih14928Old Shatterhand (1964) 
Old Shatterhand n
minih45633minih45633Oko (2008) 
The Eye n
minih25690minih25690Dr. Dolittle (1998) 
Dr. Dolittle n
minih42059minih42059Elita Armády (2006) 
The Hard Corps n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.3 %
10 - michaela11
9   - žižalka
2   - valentine
5   - kovandos
4   - 10kacka10
6   - kata18
1   - Collie
5   - MIGELO26
6   - ELISEBA

TV Program

ČT1 - Četníci z Luhačovic (2016) [TV...

10:30 - 12:00

64 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

11:30 - 11:55

4 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:05 - 11:50

29 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Láska ve hře (2004) [TV film]

10:05 - 12:00

89 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602757
Fotografií: 520977
Plakátů: 252270
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.232/0.208