reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu YU-GI-OH!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
19.9.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.9.2011
sobmaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.8.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.12.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.7.2008
mancika.n
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
5.11.2009
sansiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.1.2009
Tewisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.1.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20914minih20914Jak je důležité míti Filipa (2002) 
The importance of Being Earnest n
minih24630minih24630Přicházejí z tmy (1953) 
n
minih57054minih57054Chlapec, který spatřil vlkodlaka (1973) 
The Boy Who Cried Werewolf n
minih30978minih30978Královský slib (2001) [TV film] 
n
minih39838minih39838Velká sýrová loupež (1986) 
Velké sýrové spiknutí n
minih76450minih76450Pregnancy Pact (2010) [TV film] 
Pregnancy Pact n
minih69623minih69623Lucerna (1960) [TV inscenace] 
Lucerna n
minih43546minih43546Novodobí Robinsoni (1998) 
The New Swiss Family Robinson n
minih105711minih105711Černý pátek (2007) [TV film] 
The Kidnapping n
minih44466minih44466Tři malá prasátka (2008) 
Zhe Three Little Pigs n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.8 %
1   - curil
6   - Kycky
6   - sobmaster
6   - rosta12
3   - Rendys
1   - mancika.n
10 - sansiro
10 - Tewisek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 4.168/4.14