Duben
ohodnotit

X-Men 2

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
134 minut
Premiéra v ČR:
1.5.2003
„Přišel čas, kdy se odlišní musí spojit…“

Komentáře k filmu X-Men 2

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 46
Deviant_Girl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2022
X-meni se vrací...
Stejně dobrý film jako ten   první jen o něco   akčnější, a epičtější.   Poprvé se tu objeví postava   Strykera. A smrt Jean Grey.   Povedený komiksový film z   dob kdy teprve tyhle filmy   začínali získávat svou   popularitu.
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.9.2019
Velmi povedená dvojka.   Minimálně na stejné úrovni   jako jednička. Sice méně   akce, ale to vůbec nevadí.   Bryan Singer odvedl výbornou   práci.
MARi0
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.5.2018
X-Men 2
Bryan Singer se velmi   osvědčil u prvního dílu o   mutantech, takže mu logicky   svěřilo studio i druhé   pokračování a rozhodně   neudělalo chybu. Díky tomu   už je pro fanoušky Hugh   Jackman navždy zafixován   jako Wolverine, Patrick   Stewart pomalu opouští   charakter kapitána Picarda ze   Star Treku a stává se   prostě profesorem Xavierem a   Ian McKellen už pro mě také   dávno není Gandalfem z Pána   prstenu, ale jednoznačně   Magneto.
Co se nám   líbilo na jedničce? Super   akce, spousty mutantů   bojujících proti sobě,   zvláštní efekty. Takže to   všechno aspoň třikrát   tolik znásobíme a máme tu   dvojku. Pro velkou škálu   postav, které mají nějakou   tu super schopnost, si tu   svého favorita vybere opravdu   každý, navíc noví mutanti   jsou všichni teenagři,   cílová skupina jasně   nalezená. I já na film   narazil ve svých nácti, i   díky tomu se ze mě stal   fanda a mohl jsem v současné   době plynule přejít na   Deadpoola (imho, v novém   Deadpoolovi se opět řeší   X-Meni, dokonce si tu tenhle   červenáček dělá srandu i   z toho, že jejich název je   genderově nevyvážený,   proč zrovna X-muži?)...
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.3.2017
Druhý snímek již tak   nenadchne jako ten předchozí   a to jenom proto, že už se   ví co od něj očekávat.   Příběh takřka navazuje a   tak dál bují mezi lidmi a   mutanty nenávist a když se   do toho všeho ještě objeví   útok na prezidenta, povelu k   válce s mutanty už nic   nezabrání. Vizuální   stránka, atmosféra, dokonale   propracovaný scénář, do   sebemenší dokonalosti   využity charaktery všech   postav, úžasné akční   scény. To vše se opakuje s   ohromnou pečlivostí   tvůrců. X-Men podruhé a ve   opět velkém stylu.
wolvie95
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.6.2014
Najlepší diel série, ktorý   je čo sa týka akcie   bohatejší a veľkolepejší.   Avšak okrem výbornej akčnej   stránky sú veľmi dobre   vyobrazené vzťahy medzi   postavami a taktiež každá   postava má dostatok priestoru   aj napriek tomu, že sa ich v   tomto filme nachádza viac ako   v jednotke. Niektoré scény   boli naozaj neopakovateľné   svojim spracovaním a   atmosférou (prepadnutie   školy, úvodné prepadnutie v   Bielom Dome). Hugh Jackman   hraje svoju postavu výborne,   ostatní herci bezpochyby   taktiež.. Pre mňa rozhodne   najlepší diel tejto   mutantskej série. 100%
thejduk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.11.2013
Dvojka se vyrovnala jedničce   a to nebývá zvykem. Teď je   hlavním nepřítelem mutantů   vědec Stryker, který je   nenávidí a aby prosadil své   názory, tak zorganizuje i   atentát na prezidenta. tím   donutí Xaviera a Magneta k   vzájemné spolupráci. Na   straně druhé bojují proti   sobě různí mutanti a   komplikují vzájemné   smíření a spolupráci.
Frolíček
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.11.2013
Z trojice X-menů můj   nejoblíbenější. Všichni   dostali dost prostoru a to jak   hodní, tak "zlí",   i ti opravdu zlí. První akce   s přepadením školy hodně   dobrá, líbilo se mi, když   sedí Wolverine s Bobbym v   kuchyni a probírají, jak ve   škole nikdo nespí a pak   začne řežba. Omladina lehce   přicmrndává než dostane   víc prostoru v posledním   díle, kde je ale na můj vkus   moc nových postav a   zbytečně zahlcují už dost   hutný příběh, což se   naštěstí v dvojce nestalo a   úplný nováček je tak v   podstatě jen Kurt.
Že skončila Jean, tak   jak skončila se sice   nabízelo, ale dvojka ještě   alespoň vzbuzovala nějaké   naděje než trojka   vylikvidovala všechny a   všechno co se dalo. Snad   příští rok naváže Bryan   Singer tam, kde neměl Brett   Ratner ani začínat.
Karius
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.7.2013
Dvojka mi přijde o fous   lepší a kvalitou   srovnatelná s First Class a o   to z několika důvodů.   Krásná Rebecca Romijn   dostala mnohem víc sexy   prostoru, moc se mi líbil   Alan Cumming + jeho úvodní   scéna ve filmu, Brian Cox mne   zaujal svým hereckým   pojetím už v Troji a zde to   opět potvrdil(záporné role   mu sedí) + mi tohle   pokračování přijde   akčnější, svižnější a   s méně hluchými místy.   Taky nesmim zapomenout na   malou roli Michaela Reida   Mackaye, který v roli Jasona   vypadá opravdu parádně   slizky a nechutně. Za mě je   tohle 90%tní
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.1.2013
Druhý díl nezklamal,opět   výborný efekty,triky i   akční scény.Není co dodat   sci-fi podívaná jak má   být.
Naki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Vzhledem k prvnímu dílu   musím uznat, že jsem zde   viděl určitý pokrok k   lepšímu. První díl byl   podle mne až moc zbytečně   statický než druhý. Silnou   stránkou filmu se stává   Hugh Jackman a jeho historie,   která mě jednoduše   ohromila, poněvadž skrývá   mnoho záhad. Dalším   nápaditým faktem byla   vzájemná pomoc mutantů,   která přinesla další nové   triky, vizuální efekty a   nové postavy. Příjemné   překvapení byla   Mystique(Rebecca Romijn),   která si získala můj obdiv.   Celkový pohled na film byl   velice příjemný až na   některé scény, které mohly   být doprovázeny za lepšího   osvětlení.
Máša13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.11.2012
Dobrý
Na to, že nejsem fanoušek   tohoto žánru,tak vzhledem k   tomu, že mě jednička   bavila, jsem skoukl i   dvojku.Když jsem viděl   stopáž,obával jsem se, že   to bude moc dlouhé a oproti   prvnímu dílu trapné.Opak   byl pravdou.Dobrý,   napínavý, akční. Prostě   dvě hodinky utekly jak voda a   nenudil jsem se...
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.9.2012
Tohle sci-fi mě baví. Nevím   co filmu vytknout-herci,   příběh,scénář,efekty-   vše dle mého gusta. Můžu   jen doporučit
prvosenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.5.2012
X – MEN II

Druhý díl nijak   nezaostal za úvodním filmem   ságy mutantů. Naopak,   dokonale drží krok ve   vražedném tempu. Opět   nabídl skvělé popcornové   potěšení, přičemž ani na   chviličku neslevuje z   divácky úspěšných a   obdivovaných triků, nechybí   vrchovatá porce napětí,   akce i překvapivých   řešení. Řešení, která   jsou mnohdy nečekaná, což   mutantům umožňují jejich   mimořádné schopnosti. V   běžném thrilleru se během   jedné jediné pětiminutovky   tolika překvapivých zvratů   ani dočkat nemůžeme.   Wolverin se vrací do sídla   profesora X, a pomáhá   pátrat po mutantovi, který   znovu vyhrotil vztahy mezi   mutanty a lidmi. Nakonec se   ukáže, že za vším stojí   W.Stryker, který má   vědecké laboratoře na   pokusy s mutanty. Obě skupiny   mutantů se musejí spojit,   aby dokázaly porazit   generála Strykera, jehož   cílem je mutanty zcela   vyhladit z povrchu země. V   závěru je zničena celá   laboratoř uvnitř přehrady.   Opustit místo akce je však   nemožné. Záchrana všech   členů mise je možná jen za   cenu nejvyšší… Prostě   Bryan Singer nám   naservíroval proklatě   skvělý film, který budou   ostatní jen těžko   dotahovat. Výborné.
btip007
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.2.2012
Důstojné pokračování   příběhu, který plynule   navazuje na film X.man.   Slabší příběh, ve kterém   hodní a zlý mutanti, musí   dočasně uzavřít   příměří a spojit své   síly, v boji při vyhlazení   mutantské rasy, nahrazují   znatelně kvalitnější   efekty, než-li nám nabízel   film úvodní. V jedničce   jsem neměl žádné výhrady   k logičnosti, ale ve dvojce   už jich pár bylo.   Především mi vadilo , to   jejich dokonale zamaskované   sídlo, předstírající   výběrovou školu pro nadané   studenty, ve kterém je při   leteckém skenování,   odhaleno neidentifikovatelné   letadlo.
superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.1.2012
Dvojka X-Menů je ještě   více nabitější akcí než   předchozí film a líbila se   mi mnohem více než   jednička.
Ian McKellen   jako Magneto tu válí ještě   víc než minule. Ostatní   herci jsou opět báječní,   hlavně Hugh Jackman jak   Wolwerine.
Akce, vtipů   i napětí je tu opravdu dost.   Triky jsou výborné a film   mnohem rychleji utíká.   Scénář je velmi dobře   napsaný, hlavně první   půlhodina cestování   Wolverina dokázala opravdu   dobře navnadit.
Tenhle   díl je ještě lepší než   jednička naprosto ve všem, a   proto mu dávám 80%.
enejčel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.1.2012
Tento díl je stejně suprový   jako první. Bryan Singer nám   jen ukazuje, že je to velký   režisérský talent. Budete   prostě nadšeni!
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.8.2011
dá se říct že dvjka má   skoro stejnou úroveň jako   jednička - jsou tu lepší   triky a už je to trochu   zapletenější. Ale dobré.
lagony
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.4.2011
lagony
myslel jsem že to bude   stejné jako první x-men   který mně začal bavit až   když jsem ho pochopil ale   x-men 2 je nejlepší díl   celé serie taky je tu o něco   více mutantů a je tu můj   oblibený x-men kurt wagner   který je podle mně 2   nejlepší x-men protože se   umí přemistit.
Pavka89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2010
Nečekala jsem, že   pokračování bude lepší   než jednička..ale Bryan   Singer odvedl opět skvělou   práci, to samé platí i o   hercích (některé z postav   patří mezi mé   nejoblíbenější vůbec...)   a se spokojeností můžu jen   dodat, že X-men 2 patří do   mé TOP 10! :-)
wena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.1.2010
Tak Logan se vrací.Tentokrát   lidi proti mutantům.Skvělé   přeměny a triky.Zlá klika   se posílila o Fira tak se   můžeme těšit na třetí   pokračování.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.9.2009
Někdy se dvojka   nepodaří.
Tady to   neplatí. Návaznost je   skvělá, dá se říct   bezkonkurenční. Opět jsem   byl velmi spokojený.
Herecké obsazení -   nemám, co bych dodal.
A já jsem navíc známý   tím, že fandím záporákům   :-), takže   "Magneto" byl pro   mě výborný :-).
AshT
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.8.2009
Pokračování cruhý díl   x-men efektivně   lepší.Dozvídáme se málo z   Loganovi minulosti.Snaha   zachránit Profesora X který   byl zajat a uvězněn v   pevnosti výkony herců dobré   o trochu lepší než první   díl.
lidri10
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.7.2009
X-men 2
Byl to opět skvělý díl   plný napětí! Režisér   Bryan Singer opět odvedl   skvělou práci a pozvedl   X-mena o stupeň výše!
Brikca
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.5.2009
Opravdu výborný film, který   předčí jedničku, což se   tak často nestává. V tomhle   díle se dozvíme něco z   wolverinovi minulosti a na   konci jsem si přála vidět   okamžitě třetí díl.
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.5.2009
Parádní pokračování už   tak parádního příběhu   boji lidí s mutanty. Proferor   Magneto se dostává na   svobodu s jasným   cílem...zabít všechny lidi.   Využívá proto své   protivníky, kteří jsou   momentálně zaneprázdněni   honbou za Williamem Strikerem,   mužem, který chce pro změnu   zničit je. Zní to maličko   zamotaně, ale je to paráda.   Je ovšem nutné vidět   nejdřív první díl, aby se   člověk do děje víc vžil.   Ve dvojce je totiž na první   díl hromada návazností.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.4.2009
Moc často se nestáva,že   dvojka je lepší než   jednička.U mě to výjde na   stejno,no rozhodne Singer   druhého x-mena nepokazil.Tady   máme mnohem delší   minutáž,více soubojú a   hlavne neco o minulosti   Wolverina.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.4.2009
Singer natočil   pokračování, které je   stejně dobré jako jednička.   Můžeme zde vidět více   digitálních efektů a více   akce a hlavně celým tahounem   filmu se stává Wolverin,   který se dočkal   samostatného filmu o něm,   který je již nasvětě.
ZuzikD
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.4.2009
Dle mého stejně dobré jako   jednička, trochu víc   akční.....hodně dobrej   efektů, na tom jsem se shodla   s více lidmi, scéna s   přeskakujícím mutantem byla   opravdu vyvedená na   jedničku.....při dalším   shlédnutí filmu, jsem   zjistila že si film vlastně   až tak nepamatuju, ale to   vůbec nevadilo protože mě   to alespoň lépe vtáhlo do   děje.
Frimo
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.3.2009
Tento film - rovnako ako   jednotka - sa mi celkom   páčil. Je trikovo veľmi   pekne urobený a herci si to   tam evidentne užívajú. Ale   tá naj je tam aj tak Halle   Berry
Koimisto
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.1.2009
Pokračování komixové   adaptace se povedlo, jedničku   trumflo a na dobrých hercích   stavělo. Nebylo to sice bůh   ví jak dokonalé, ale koukat   a bavit se u filmu nedalo   žádnou práci ... pěkně   strávený filmový podvečer   - doporučuji ... :@)
Markst
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.10.2008
Podle mě rozhodně lepší   než předchozí díl, další   povedená komiksová   předloha, pro fanoušky to je   asi přehnanej film.
Renie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.5.2008
Říká se, že další   pokračování filmů je o   něco horší, ale v tomhle   případě nemůžu souhlasit.   Ještě lepší akce a děj,   skvělé triky a hlavně, že   Logan už není Rosomák, ale   Wolverine, tak jak to má být   a že už všechny ty jejich   jména nechali v originále.
Langley
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.3.2008
Bryanovi Singerovi se to   povedlo znovu a ještě o   něco lépe.Do týmu X-Men   přibyl Nightcrawler a   odkrývá se tu minulost   Wolverina.Hodní a zlý   mutanti musí uzavřít   spojenectví, aby společnými   silami přemohli armádního   velitele Strykera, který chce   všechny mutanty zabít.
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.11.2007
Jednička X mena se mi líbila   více, ale i tento film   nepostrádá hodně akce a   zajímavých postav hlavně   mutantů. Dobrý příběh.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Více mutantů, více triků,   více akce a dokonce i více   zábavy než v prvním díle.   Přesný příklad toho, že   pokračování může být   lepší než první první   díl.
mikee
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.7.2007
Nejlepší X-Men celé   trilogie!
Jednička   byla taková více rozjezdová   , ale dvojka už má ty   správné grády. Postavy jsou   nádherně rozvinuté a   každá ukáže svou schopnost   v parádním představení   zvaném X-Men 2!
Akční scény jsou bez   chybky , skvělý záporák   Stryker , děj má spád ,   skvěle ozvučení ve formátu   DTS , prostě lahůdka!
georginaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Ani dvojka nezklamala, jako by   to dobře navazovalo , a   nebylo to rozděleno na dva   díly. Pěkná výprava a   povedený děj.
kali.4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.5.2007
Až v tomto filmu vyjde najevo   ten pravý potenciál série   X-Men. Charaktery postav jsou   naprosto precizně zpracované   a rozvité, schopnosti   každého z mutantů najdou ve   filmu uplatnění, které   není zbytečně   naaranžované, problémy se   řeší týmově (většinou)   a akční momenty, kterými se   neplýtvá, jsou velmi   efektní (od nedotaženého   atentátu v Bílém domě po   Pyrovy hrátky s ohněm).   Kladem je též vynikající   hudební doprovod, v němž se   najdou nezapomenutelné   pasáže (zvláště ta   úvodní), děj není až tak   spletitý, zato má několik   vedlejších odboček, které   nejsou bezdůvodné. Jsem   rád, že více prostoru   dostaly vedlejší postavy,   nejvíce z nich fantastický   Brian Cox jako William Stryker   a další podobně zkušený   matador Ian McKellen, a sám   Hugh Jackman je jako divoký   Wolverine velice   přesvědčivý. Ale co bych   to rozváděl, X-Men 1 byl   úspěšný rozjezd, tohle je   teprve ta pravá jízda.
pepamitas
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Horší
Oproti prvnímu X-menovi je   dvojka slabší, ale   neznamená to, že by neměla   čím zaujmout. Zápletka je   stále stejná, bojují proti   sobě dva hlavní a   nesmiřitelní, ale osudy se   rozkreslují i u dalších   postav. Myslím, že film   nepřinesl nic převratného,   ale nebyl nudou.
hajtec
Hodnocení:
Přidáno: 9.4.2006
Pravdou je, že jsem první   díl x-mena nikdy neviděla a   ani dvojka mě nelákala. Pak   jsem ale náhodou viděla   druhý díl a úplně mě to   uchvátilo. Viděla jsem ho   už tolikrát a příběh je   opravdu báječný,   napínavý.

Skvělý je tam hlavně   Kurt Wagner, který si mě   svou rolí naprosto získal.   Ovšem nesmím opomenout ani   Hugh Jackmana, který je také   skvělý.Proto nebudu váhat a   příští měsíc se vydám   do kina na třetí díl, už   aby to bylo!
Sammy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.3.2006
Na to, že je to film podle   komiksu, má opravdu lidský   podtext. Jiskření mezi Jean   a Loganem, nebo Jaenina   "smrt" (či jak to   nazývat) na konci....a navíc   akce a efekty - skvělý.
Steve997
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.8.2005
Jedno z mála pokračování,   které se kvalitou s   přehledem vyrovná svému   prvnímu dílu. Dokonce bych   řekl že dokonce ještě   jedničku předčí. Více   skvělých akcí, několik   nečekaných dějových   zvratů v průběhu filmu,   zajímavé nové postavy (jako   třeba Kurt Wagner se   schopností se teleportovat)   ale hlavně sympatická   původní "mutantí   rodinka" z prvního   dílu. Velmi se mi líbila   Rebecca Romijn-Stamos v roli   Mystique.
tuwanakha
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.9.2004
dvojka lepší než 1
Opět skvělý výkon Iana   McKellena jako Magneta a Hugha   Jackmana v roli Wolwerina   (doporučuji i Van Helsinga!).   Příběh plný akce a   zvratů.
Kristi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.7.2004
Tento film se dostal mezi mé   oblíbené, zvlášť protože   mě - velkého fanouška   X-mena - nezklamal. 2.film je   mnohem lepší než film   první a nevím, co bych mu   měla vytknout.
Jsem   opravdu ráda, že tvůrci   filmu (stejně jako u 1.)   neopoměli méně důležité   postavy z komiksů (Kitty -   dívka, co prochází zdmi;   Jubilee - jedna z unesených;   Colossus - pomohl dostat děti   ze školy, když tam Stryker   poslal svou jednotku ;-* ). Za   to jsou jim fanoušci   vděční (Snad dají do   trojky i Gambita ;-) ).
Tvůrci se strefili   správně, když do dvojky   vložili novou postavu -   Nightcrawlera (Kurta Wagnera).   Líbily se mi herecké výkony   H.Jackmana (Logan/Wolverine) a   R.R.-Stamos (Mystique).
Zippy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.2.2004
Hrozba války mezi lidmi a   mutanty. Alespoň, že tady ty   mutanti nejsou ti zlý. Pokud   by někdo chtěl vyhladit   všechny mutanty na světě,   opakovala by se snad historie.   Bylo by to vyhlazování   druhu, rasy, a nad tím by   jsme se měli zamyslet. V   poslední době totiž ve   filmech lidé bojují s   mutanty, upíry,   vlkodlaky...
Teleporťák byl rozhodně   dobrý. Umět to, tak nemusím   ráno tak brzo vstávat.
Vídžej
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.2.2004
Ať žijí mutanti, ať jich   je víc a víc a my normální   lidi si zalezeme někam do   kanálů nebo ať nás   vystřelí na měsíc.   Jednička byla o kousek   lepší

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih32049minih32049Ti druzí (2001) 
The Others; Los otros n
minih38711minih38711Temný obraz (2006) 
A Scanner Darkly n
minih48290minih48290Deník nymfomanky (2008) 
Diario de una ninfómana n
minih78612minih78612Hra na utrpení (2008) 
Amusement n
minih154025minih154025X-Men: Dark Phoenix (2019) 
Dark Phoenix n
minih34096minih34096Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003) 
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl n
minih29480minih29480Téměř dokonalý zločin (2000) 
The Gift n
minih34309minih34309Freddy vs. Jason (2003) 
Freddy vs. Jason n
minih47055minih47055Valkýra (2008) 
Valkyrie n
minih36650minih36650Agenti dementi (2003) 
La gran aventura de Mortadelo y Filemón n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Noví mutanti (2020)

 Noví mutanti (2020)
Noví mutanti n
X-Men: The New Mutants
Žánr: akční / horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Josh Boone

(pokračování)

X-Men: Dark Phoenix (2019)

 X-Men: Dark Phoenix (2019)
X-Men: Dark Phoenix n
Dark Phoenix
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Simon Kinberg

(pokračování)

Logan: Wolverine (2017)

 Logan: Wolverine (2017)
Logan: Wolverine n
Logan
Žánr: sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Mangold

(pokračování)

X-Men: Apokalypsa (2016)

 X-Men: Apokalypsa (2016)
X-Men: Apokalypsa n
X-Men: Apocalypse
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Bryan Singer

(pokračování)

X-Men: Budoucí minulost (2014) [2k digital]

 X-Men: Budoucí minulost (2014) [2k digital]
X-Men: Budoucí minulost n
X-Men: Days of Future Past
Žánr: akční / fantasy / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké / Velká Británie / Kanada
Režie: Bryan Singer

(pokračování)

Wolverine (2013)

 Wolverine (2013)
Wolverine n
The Wolverine
Žánr: akční / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké / Austrálie
Režie: James Mangold

(pokračování)

X-Men: První třída (2011)

 X-Men: První třída (2011)
X-Men: První třída n
X-Men: First Class
Žánr: sci-fi / akční / drama / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Matthew Vaughn

(pokračování)

X-Men Origins: Wolverine (2009)

 X-Men Origins: Wolverine (2009)
X-Men Origins: Wolverine n
 
Žánr: akční / fantasy / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Gavin Hood

(pokračování)

X-Men: Poslední vzdor (2006)

 X-Men: Poslední vzdor (2006)
X-Men: Poslední vzdor n
X-Men: The Last Stand
Žánr: fantasy / akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Brett Ratner

(pokračování)

X-Men (2000)

 X-Men (2000)
X-Men n
 
Žánr: sci-fi / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Bryan Singer

(pokračování)

TV Program

ČT1 - --

12:00 - 12:20

17 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Středomoří - soužití člověka a...

12:00 - 12:50

17 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:20

17 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

47 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190553
Osobností: 697848
Fotografií: 763975
Plakátů: 376580
Obsahů a biografií: 178280

Poslední komentáře

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10