reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Wisdom

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.5% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.4.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.6.2009
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.12.2010
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.12.2014
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.3.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.5.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.2.2012
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.7.2008
shadowdark
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.1.2016
demon.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.10.2009
Jarda30
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.8.2008
StrikerTH
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.8.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14601minih14601Občan Kane (1941) 
Citizen Kane n
minih22803minih22803Vražda Ing. Čerta (1970) 
n
minih33894minih33894Takmer ružový príbeh (1990) [TV film] 
Takmer ružový príbeh n
minih84143minih84143Mortal Instruments: Město z kostí (2013) [2k digital] 
The Mortal Instruments: City of Bones n
minih10878minih10878Krvavé svatby (1973) 
Les noces rouges n
minih10389minih10389Kojak: Ariana (1989) [TV film] 
Kojak: Ariana n
minih124919minih124919La ragazza alla pari (1976) 
La ragazza alla pari n
minih69318minih69318Slečna Marplová V - Tajemství Chimneys (2010) [TV film] 
Marple: The Secret of Chimneys n
minih79903minih79903Sněhurka a lovec (2012) 
Snow White and the Huntsman n
minih26837minih26837Hľadači svetla (1971) 
Hľadači svetla n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.5 %
5   - curil
6   - Bara.40
6   - RM
8   - FrankieOnd
4   - luan66
10 - oulisna
6   - rosta12
10 - dederon
4   - Rendys
6   - shadowdark
10 - demon.cz
7   - Jarda30
7   - StrikerTH

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

24 minut již uběhlo
81 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

104 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Karolína, domácí kuchařka (201...

17:00 - 17:35

4 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.421/0.4