reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Winnetou

Další název:
Winnetou
Země:
Rok:
1995
Délka:
75 minut

Celkové hodnocení filmu Winnetou

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.5% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2010
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.11.2007
Jiika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.9.2007
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.1.2007
scorpiontom
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.8.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.7.2009
frenky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.3.2007
Samanta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2008
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.1.2010
jin69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.4.2008
kitpos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.4.2009
kremenak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.6.2008
maqua
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.10.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36899minih36899Zákon přitažlivosti (2004) 
Laws of Attraction n
minih12998minih12998Mrtvý nebo živý (1988) [TV film] 
The Tracker n
minih33379minih33379Constantine (2005) 
Constantine n
minih26471minih26471Varúj! (1947) 
n
minih4738minih4738Buddy (1997) 
Buddy n
minih29500minih29500Hromy a blesky (2000) 
Ready to Rumble n
minih36920minih36920Smrtící andílci (2002) 
Chik yeung tin si; Closer n
minih45912minih45912Smrtící zbraň (2008) 
Pistol Whipped n
minih5103minih5103Cid (1961) 
El Cid n
minih63450minih63450Na ostří nože (1964) 
À couteaux tirés n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.5 %
6   - jarda53
6   - ignac1
4   - Jiika
7   - Elementik
8   - scorpionto
7   - rosta12
7   - frenky
7   - Samanta
4   - Janinka73
5   - jin69
8   - kitpos
10 - kremenak
10 - maqua

TV Program

ČT1 - Nevěsta (1985/1) [TV inscenace...

08:45 - 09:45

49 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Hledání ztraceného času: Děti ...

09:15 - 09:35

19 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

09:15 - 10:15

19 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Prima ZOOM Svět

09:15 - 09:45

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

Tenkrát v Americe (1984)

Tenkrát v Americe
Bohužel poslední dílo   tohoto mistrovského   režiséra,i když mě osobně   tento snímek nechytil tak   jako jeho westerny i přesto   skvělá více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Bakaláři navíc (1981) [TV inscen...

Bakaláři navíc
Povídka ´Fotbalová   odysea´

Když je někdo   televizní maniak, není divu,   že mu uniká život pod   rukama, tudíž ani neví, co   se děje v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.277/0.254