reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Wings

Žánr:
Rok:
1927
Délka:
144 minut

Celkové hodnocení filmu Wings

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.3.2007
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.6.2009
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.1.2008
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.9.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.7.2008
juicyk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.7.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19164minih19164Smrt v sedle (1958) 
Smrt v sedle n
minih45909minih45909Cesta k ráji (1978) 
Paradise Alley n
minih20346minih20346Štěstí pro dva (1940) 
n
minih50571minih50571Dva z Queensu (1998) [TV seriál] 
The King of Queens n
minih43403minih43403Tajnosti (2007) 
Tajnosti n
minih52603minih52603Murder at the Baskervilles (1937) 
Murder at the Baskervilles n
minih60125minih60125Top Secret (1997) 
The Peacekeeper n
minih33971minih33971Van Helsing (2004) 
Van Helsing n
minih24655minih24655Rychlík do Ostravy (1960) 
n
minih49309minih49309Tvář v davu (1957) 
A Face in the Crowd n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.3 %
9   - clara.bow
9   - pataamat
9   - nick4
8   - lionheart
3   - Rendys
9   - juicyk

TV Program

ČT1 - Hoby naší doby (2011) [TV pořa...

12:25 - 12:50

15 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Za Volhou není zem...

12:10 - 13:00

30 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

5 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Osudová cesta (2014) [TV film]

10:45 - 12:45

115 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599403
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.216/0.198