reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Walt Disney: Nejkrásnější klasické příběhy 5

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.12.2009
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.9.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.9.2009
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.1.2007
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.7.2008
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.2.2011
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.12.2007
JANAKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Harper
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.11.2007
smudilinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
Merry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.10.2007
Dobrutka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.12.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50465minih50465Uklízeč (2008) [TV seriál] 
The Cleaner n
minih2530minih2530Adam a Eva (1940) 
n
minih34863minih34863Byt (1968) 
The Flat n
minih51113minih51113Zloděj a boxer (1995) 
Les truffes n
minih24953minih24953Spawn (1997) 
Spawn n
minih41054minih41054Kouzelná píšťalka (1986) [TV inscenace] 
n
minih39813minih39813Probuzená smrt (2004) 
Wake of Death n
minih28454minih28454Carmelo and Me (2000) 
Carmelo and Me n
minih50245minih50245Avignonské proroctví (2007) [TV seriál] 
La prophétie d´Avignon n
minih59567minih59567D. Gray-man (2006) [TV seriál] 
D.Gray-man n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.3 %
8   - REKBRIT
9   - davidek
10 - satyr
6   - Elementik
8   - Rendys
10 - gyzmo
10 - Brosis
7   - JANAKA
10 - Harper
10 - smudilinka
7   - Merry
5   - Dobrutka

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

6 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - trombóza

12:10 - 12:30

16 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

12:25 - 12:55

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:10 - 13:20

16 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602757
Fotografií: 520977
Plakátů: 252271
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 5.538/5.515