Duben
ohodnotit

Všemocný

Limitless

Další název:
Ohne Limit
Žánr:
Rok:
2011
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
24.3.2011
„Z flákače géniem během okamžiku.“

Komentáře k filmu Všemocný

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 29
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.10.2015
Blbina až to hučí. To že   bylo sci - fi??? Jděte do   háje. Jakási droga, spousta   keců z velké části o   obchodu a spekulacích a nic   jiného. Nudil jsem se   naprosto šíleně a nemohl se   dočkat konce. Skoro sto minut   zbytečně pro…ých.
201510259414/10028
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2016
Ale ano...po delší době   jsem se u celého filmu   poměrně bavila. Nevím,   jestli bych to nazvala   thrilerem, ale líbil se mi   děj (ač jednoduchý, tak   poměrně slušně naočený,   gradující napětí, žádné   naprosté stupidity) akční   kamera a dokonce i ten Bradley   Cooper ušel (ano, nejsem   fanynka ;) ) Příjemně   strávený filmový večer.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.2.2013
Příběh, který vypráví   sám hrdina od konce, kdy   stojí na terase a hodlá   skočit z mrakodrapu a divák   se dozvídá, jak se vlastně   na tu terasu dostal. Obecně   nevěřím tomu, že někdo   dokáže ukočírovat   jakoukoli drogu dlouhou dobu,   ale dobře se u Všemocného   přemýšlí coby,   kdyby....Jak to pojal hlavní   hrdina, může někomu   připadat divné v našich   středoevropských   podmínkách, ale taky je to   jeden směr. Bradley se   vybarvuje, už nemá jen   hezounkovský rozměr, De Niro   moc prostoru nedostal, Anna   "Bathory" Friel   ještě méně, zahrála   pěknou trosku, Abbie Cornish   celkem nezajímavá. Scéna s   krví dost dobrá, konec   američtější už nemohl   být.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.6.2011
Limitless
Film od kterého se dalo   očekávat, že bude dobrý.   Film s naprosto jedinečnou   myšlenkou, která mě   neskutečně bavila od   začátku do konce. Je pravda,   že tahoun filmu je Bradley   Cooper, ale mě osobně to   vůbec nevadí, na něj se tak   hezky kouká, že mi to vůbec   nevadilo. Co mě celkem   zklamalo, že Robert DeNiro si   nestřihl trošku větší   roli. Solidní film s dobrou   atmoférou. Paráda.
MARi0
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2011
Všemocný
Myšlenka drogy která nám   pomůže využít celou   kapacitu mozku je natolik   originální, že prostě   tento nápad se musí ocenit.   Bohužel se mi ale zdá, že   vysoký potenciál nakonec   nebyl plně využit tak jak by   si zasloužil. Něco mi v tom   příběhu prostě chybělo a   ve výsledku jsem prostě   nebyl tak spokojen, jako u   jiných snímků.
Ale   abych jen nehanbil, tak kamera   a celkově styl natáčení se   mi zdál opravdu výborný a   dokázal udržel mojí   pozornost celou hodinu a tři   čtvrtě, a to i přes to, že   se místy začali objevovat i   hluchá místa. Herecké   obsazení také dobré,   Bradley Cooper, kterého do   "Mejdanu v Las   Vegas" nikdo neznal, se   teď asi bude objevovat v   kinech častěji, ale já jsem   s ním spokojen. Robert De   Niro se nám zde párkrát   ukáže spíš jen proto, aby   řeč nestála a aby zde   zaznělo i nějaké jméno co   skutečně zní, suma sumárum   však po této stránce   dobré.
Jediné co jsem   moc nestrávil byl konec,   nebudu spoilerovat jak vše   skončí, osobně bych ale   uvítal o trochu jiné   ukončení, už jsem si i   představoval jaké, a nakonec   toto. No, uvidíme s čím   přijde Burger příště...
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.2.2016
Námět na film byl podle   mého názoru skvělý. A ruku   na srdce, kdo z nás by si   něco podobného někdy   nechtěl zkusit? Já tutově   ano :-).
Přiznám se,   že jsem celý film zhlédl a   ani jsem u toho nedutal   :-).
Ode mně za 8   bodů.
petrusmev
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.4.2016
Tak trochu pohádka pro   feťáky. Každý ví, že   drogy stimulují a po jejich   konzumaci je člověk mistrem   světa, ale zároveň je to   cesta do pekel. Každý si ale   také myslí, že to udrží   pod kontrolou, když na to   půjde chytře. Pohádkový   konec (přesně opačný než   v Requiem za sen) je možná   myšlen hodně ironicky, i   když to tak na první pohled   nevypadá. Způsob natočení   v rychlém tempu přesně   odpovídá obsahu a konečně   se mi v nějakém filmu líbil   Bradley Cooper, protože tady   ta jeho parodie na herectví   nevadila.
prvosenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.8.2011
VŠEMOCNÝ

Film   jsem si vybrala víceméně   náhodou, ani nevím proč.   Ale zato jsem byla velmi mile   překvapena. Nový neotřelý   námět, rychlý spád,   spousta akce, jistá dávka   melancholie a citlivý   přístup k jednotlivým   hrdinům. Mám ráda takové   filmy s neokoukanými   tvářemi a novými nápady.   Mně se tento film líbil, i   když by se v něm   samozřejmě daly najít   chybičky, hodnotím u něj   hlavně originalitu. Možná   by si tento snímek zasloužil   vyšší hodnocení, a proto   možná maličko nadsadím a   dávám desítku. Po dlouhé   době jsem si fakt užila.   Líbilo se mi to.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.11.2011
Tohle byl hodne zajimavy   snimek o spise podprumernem   spisovateli ktery si vezme   jakesi pilule a je z nej   VSEMOCNY
PORTER
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.12.2014
Docela zajímavý příběh   není droga jako droga po   téhle droze se stanete   géniem a B.Cooper coby né   moc slavný spisovatel se stal   nej makléřem který   vydělává miliony.Příběh   mě docela chytil i když   filmy o smažkách moc   nemusím tenhle je o něčem   jiném takže jsem se skvěle   bavil s hereckými výkony   taky spokojenost,dobrá   podívaná.
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.6.2011
Další snímek se zajímavou   myšlenkou a Bradley Cooperem,   který to vše tahne   víceméně herecky   sám.Výkon hlavního hrdiny   je určitě plus a dá se mu   to věřit.Pohledově a   kamerově to působí   svěžím dojmem.Thriller to   není špatný, ale prostě   tvůrci mne nedokázali   pořádně vtáhnout do   děje.Chybu nelze přisuzovat   Cooperovi a stopáž filmu   byla optimální.
enejčel
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.5.2014
Příšerné zpracování s   ještě horším Bradleym   Cooperem v hlavní roli.   Přitom námět je docela   zajímavý, ale filmaři z   něho udělali nudu s nudným   a divným hlavním hrdinou,   který vám rozhodně   nepřiroste k srdci. Proto ani   nemáte chuť film dokoukat a   prostě ho vypnete a jdete   radfši dělat něco s čím   neztrácíte čas.
Cooper není v žádném   případě herec a jestli ho   někdo bere za hvězdu, tak je   to špatně. On kvůli těmto   tragickým výkonům bude   vždy na dně.
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.6.2012
Hm,hm a ještě jednou   hm---->skoro nemám   slov...opravdu zajímavej   film, se zajímavou zápletkou   v podobě nové drogy,díky   které dokážete   nemožné...vynikající   Bradley Cooper a Robert de   Niro,dokonalý scénář a po   pravdě?Dlouho mě film takhle   nevtáhnul do děje...pane   Neile Burgere---->tleskám   :) 80%
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.4.2013
Trochu jiný soudek drogové   závislosti a nutno říct,   že zajímavý. Vše je naopak   - ze ztroskotanců, socek a   gaunerů dělá NZT   úspěšné spisovatele,   finančníky a posh gaunery a   mně se to líbí :-)   Příjemným překvapením je   mně dosud málo známý   Bradley Cooper, kterému pan   Niro jen tak hvězdně   přicmrduje. Film má spád a   dost dobrý konec, inu, kdo   má zhůry dáno a v apatyce   přikoupí, ten rozhodně   neprohloupí :-)
goranchorvat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.8.2011
Více než jednohubka
Nikoli geniální ale   kvalitně velice   nadstandartní mysteriozní   thriller. Těží ze   zajímavého námětu,   vynalézavého zpracování, a   zábavnosti. Těšil jsem se   na každou další minutu co   přijde. Přesto si myslím   že se dalo vytěžit ještě   více napětí a originality,   a cesty městem na mě   působily trochu rušivým   dojmem. Přesto velice   příjemné překvapení.
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.12.2011
Film na NZT-48 tripe
Vynikajuci scenar a vyborne   herecke obsadenie je v tomto   pripade zarukou skveleho   filmu, ktory ma strhujuce   tempo a nezadrzatelne sa ruti   do prekvapiveho ciela.O   dramaticke okamihy a zvraty   nie je nudza a divak ostava   cely cas v napati.Film   jednoznacne doporucujem.
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.9.2011
Všemocný
Poměrně dobrý thriller,   který na mě dýchl takovou   zvláštní tajemnou až   mysteriózní atmosférou.   Filmu se dále rozhodně nedá   upřít snaha o originalitu.   Potěší i místy povedené   hlášky a zajímavé   zápletky. Problém jsem lehce   viděl v tom, že se film   někdy docela dost táhl a   měl slabší,   pokulhávající chvilky,   nicméně pointa reputaci   filmu trochu napravila.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.4.2011
a pak, že drogy ničí život...
Tak tohle je film roku -   skvělý nápad, skvělá   scéna, skvělé obsazení...   spolknout průhlednou pilulku   a stát se za dvě noci   milionářem a přeborníkem v   akciích americké burzy...   možná tato droga již   existuje, možná je tento   film důvodem, nakopnutím pro   její výrobu... jisté je,   že i já byla jakoby   "zfetovaná" po   celou dobu filmu, filmu,   který mne vtáhl do   určitého světa fantazie a   snů spolu s obyčejným,   smolným, chudým rádoby   spisovatelem, z kterého se   stal managementový   přeborník a nadměrný   počtář. Film měl jinou   dimenzi, zvláštní   atmosféru, nedá se říct,   že byl až tak   neuvěřitelný - na drogách   jsme aktivní, v úklidu   pedanti, dokážeme pařit   celou noc, někdy i možná   podáváme daleko lepší   pracovní výkony...   neuvěřitelné spíš je,   jestli by mohla být pravda,   že na téhle droze by mohla   být závislá polovina wall   street... naivní   polemizace???? - doufám...   EVERYTHING IS POSSIBLE WHEN   YOU OPEN YOUR MIND...
karlosphonic
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.4.2011
Ne vše dobře fungovalo
Film,který má určitě   lepší stránku vizuální   než dějovou.Příklad?Eddie   si koupí nedobytnou pevnost   za 8,5mega...stačí   rozbrušovačka na dveře a je   po pevnosti.On celkově   všemocný hlavní hrdina měl   vždy problém s tímto rusky   mluvícím gangsterem,ikdyž   byl nadopovaný k   prasknutí...
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.12.2011
Zajímavá satira na americký   sen o úspěchu. Bohužel film   je příliš dlouhý a občas   má tendenci ztrácet jinak   celkem dobré tempo. Zkrátka   někdy méně znamená více.
Ostrovan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.9.2017
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. Nebo byly jen role   nemastně-neslaně zahrané?   Každopádně to ale nic   nemění na sugestibilitě   snímku - na jeho konci jsem   vyskočil z gauče v celkem   solidní mánii a v chuti   pustit se do psaní odborného   článku. Motivační efekt   tedy přítomen.
jardiv
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.4.2011
Někde tu určitě musí být ještě jedna...
Hezký příběh – i když   podobný námět už tu   párkrát byl. Kdo zná film   Charly (1968) natočený podle   povídky Růže pro Algernon,   pokývá vědoucně hlavou.
Tady nás ale rejža bez   dlouhých řečí a   vysvětlovaček pohání   stále vpřed. Nestačíme si   ani pořádně vydechnout a   protáhnout se na sedačce a   je tu konec. Nejsem zrovna   přítelem násilných   happyendů, ale v tomto   případě myslím, že jsme   všichni spokojeni s tím jak   náš sympatický hrdina   dopadne.
Nejlepší   scéna? Pro mě jednoznačně   chvíle kdy se náhle   prozřelý Eddie vrátí do   svého kutlochu kde si až   doposud spokojeně rochnil a   nemůže uvěřit tomu, že   tam opravdu žije.   Nepřipomíná vám to něco?   Ano ano, vám co právě   čtete! Jen se rozhlédněte   po svém staromládeneckém   pelíšku.
Asi už   tenhle komentář nedopíšu,   jaksi mi došly pilulky a   navíc někdo usilovně buší   na dveře...
kockak1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.8.2011
Souhlasím, že je to   neotřelý a zajímavý   nápad. Podle mého povedený   kousek, který vás udrží v   napětí od začátku až do   konce. Dají se najít malé   logické nesrovnalosti v   ději, už jsem tady i   nějaké četla, ale celkově   se to dá pominout. Není co   řešit, podívejte se.
Georgie2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.5.2011
Droga, která vám otevře   neomezené (limitless)   možnosti, ale pořád je to   droga, což vždycky znamená   komplikace...Zejména   vizuální stránka filmu je   opravdu působivá. Ale nejsem   si jistá, jestli jsem   pochopila konec.
Naki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Teorie o člověku závislém   na droze byla právě   zodpovězena a sympaticky   zpracována. Tak trochu   vtipný scénář se zrodil z   jedné pilulky, která vám   změní celý život.   Nezapomeňme, že všechno má   své ale... Je to tak trochu   klišé příběh schovaný a   zabudovaný pod hromadou   řekněme fádních   myšlenkových projevů,   které dokážeme vstřebat   pouze jednou a budeme jimi   ohromeni. Velký plus vidím i   ve vizuálním provedení,   což je v dnešní době   běžnou záležitostí.   Moderní svižná hudba filmu   dodala super náboj. Bavil   jsem se.
Kanystr
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.2.2012
Určitě dobrý nápad, ta   myšlenka drogy, která   pomáhá zapnout i   nepracující části muzku je   jakoby nadnesená, ale přesto   reálná, nikterak přehnaná.   Zpracování filmu je myslim   hodná obsahu a když jsem   viděl že film režíroval   Burger, přesně jsem viděl   jak by film moh vypadat, a   světe div se po shlídnutí   to tak opravdu bylo kvalitní   režie, hraní s kamerou ze   všech úhlů pohledu simpatie   k detailům a nechat hrát   herce i mimicky. To jsem   myslel že uvidim, to jsem   vidět chtěl a to jsem   nakonec viděl. tz. že se   podle popisků a herců snadno   dopídíte k tomu jestli se   vám film bude líbit, či ne.   Mě se líbil, zaujal a proto   vřele dopručuji. Zase jeden   dobrý film.
Možná by   filmu slušela trochu   výchovná myšlenka na   závěr ale odpouštím.
mischel251
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.7.2011
Ja nemám slov...bombastický   film...asi som ešte nevidela   lepší...akože super dej   napínavé do posleednej   minúty...a nakoniec všetko   dobre dopadne...no to sa   často nestáva...klobúk   dole...
mironov
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.10.2011
1***
bomba,,pointa aj herecké   výkony,velmi dobre   spracované a len velmi   ťažko možno predpokladať   to čo príde dalej,,,sánka   dolu šéfe!!!
Gothmog
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.11.2011
Taky jsem jel na NZT...
"Nejedu náhodou na   NZT?" Toto jsem si   říkal při revolučních   kamerových postupech, ne   nepodobných Aronofskyho   epileptickým efektům,   vypiplaných takřka k   dokonalosti. No a z   modrookého Bradleyho Coopera   se nám stal Pan Herec;   takových sympaťáků   pobíhá v současném   Hollywoodu až bolestně   málo...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih102050minih102050Pár nenormálních aktivit (2013) [2k digital] 
A Haunted House n
minih6972minih6972Dům Na poříčí (1976) 
n
minih41487minih41487Trýznění (2004) [Video] 
Human Nature n
minih132049minih132049Tajný život mazlíčků (2016) 
The Secret Life of Pets n
minih24399minih24399Život je krásný (1940) 
Život je krásný n
minih40939minih40939Dvě Cecilky (1970) [TV inscenace] 
Dvě Cecilky n
minih24549minih24549Ženy u benzinu (1939) 
Ženy u benzinu n
minih20014minih20014Svět patří nám (1937) 
Svět patří nám n
minih55427minih55427Hrátky s nebezpečím (2006) [TV film] 
Flirting with Danger n
minih94661minih94661Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 
This Is The End n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:05

64 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Středomoří - soužití člověka a...

13:30 - 14:25

4 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:35

74 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:30

9 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190497
Osobností: 697745
Fotografií: 763785
Plakátů: 376364
Obsahů a biografií: 178202

Poslední komentáře

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10

Tomorrow (1972)

Tomorrow
Citlivě napsaný scénář   podle skvělé literární   předlohy Williama Faulknera,   výborně vybrané exteriéry,   precizně vedená kamera a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Čaroděj ze země Oz (1939)

Čaroděj ze země Oz
Skoukl jsem ze zvědavosti,   protože je tento snímek   často zmiňován jako   legendární počin. No na   jednu stranu hrozná   ptákovina, na druhou mě to   celkem chytlo a bavilo:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Lucy (2014) [2k digital]

Lucy
Koukatelné akční sci-fi.   Člověk o tom nesmí moc   přemýšlet a pak je to   rychle plynoucí sci-fi   příběh.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Patnácté léto (1994) [TV film]

Patnácté léto
Tak já mám asi zcela jiné   představy o humoru   všeobecně. A o komediích   také. Zde se hodinu a něco   koukáme na hádky a řev. To   je vše. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10