reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 17.1.2017 a svátek má Drahoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Všem se daří dobře

Stanno tutti bene

Další název:
Everybody's Fine; Ils vont tous bien!; Všichni se mají dobře
Žánr:
Rok:
1990
Délka:
118 minut
„Osamělý otec a vdovec Marcello Mastroianni poprvé opouští rodnou Sicílii a vydává se na cestu za svými dětmi... Hořce melancholická komedie, jako je občas celý život.“

Celkové hodnocení filmu Všem se daří dobře

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.9.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.8.2013
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.3.2009
orimkacsirp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.1.2015
pavelo1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih135290minih135290Najala jsem zabijáka (2014) 
I Put a Hit on You n
minih54302minih54302Rtěnka (2006) 
Why I Wore Lipstick to My Mastectomy n
minih11860minih11860Malé dohazovačky (1995) 
It Takes Two n
minih22591minih22591Viva Maria (1965) 
Viva María! n
minih104847minih104847Zadarské memento (1984) 
Zadarski memento n
minih66632minih66632Vlak do pekel (2008) 
Train n
minih66151minih66151Looper (2012) 
Looper n
minih61731minih61731Paní Liška (1988) [TV inscenace] 
Paní Liška n
minih49891minih49891Zikmund, řečený šelma ryšavá (1986) [TV inscenace] 
Zikmund, řečený šelma ryšavá n
minih35915minih35915O babě hladové (1990) [TV inscenace] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
8   - curil
8   - Bara.40
6   - mat.ilda
6   - Snura
9   - orimkacsir
8   - pavelo1

TV Program

ČT1 - Soudkyně Amy (1999) [TV seriál...

14:00 - 14:45

34 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Vyhnáni po Chartě: Jefim Fište...

14:15 - 14:40

19 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:05 - 15:00

29 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

14:30 - 15:25

4 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140486
Osobností: 602443
Fotografií: 520513
Plakátů: 252094
Obsahů a biografií: 129534

Poslední komentáře

Rallye smrti: Peklo na zemi (201...

Rallye smrti: Peklo na zemi
Ježíšek 2016:) Prostě to   posunuli o level dál, ne   nezbytně výš. Jízdu ve   stylu předchozích   přemístili jinam; dodali   zajímavou pointu. více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 7 / 10

Miláček pluku (1931)

Miláček pluku
Film je dens už starý   téměř pětaosmdesát let,   ale přece jenom něco milého   ze starých časů v něm   zůstalo. Ve své době dva   čeští více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Temný válečník (2006)

Temný válečník
Ježíšek 2016:) A hodně   ulítl:( Komentuji jen proto,   aby tu nějaký komentář   vůbec byl: kdo chce akční   film, ať se tomuhle vyhne. Je   to více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 2 / 10

Claire in Motion (2016)

Claire in Motion
Claire je jistá sama sebou,   své práce a své rodiny.   Jakmile ale náhle zmizí   její manžel, objeví se   kolem něho tajemství a   záhady, že více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Ultraviolet (2006)

Ultraviolet
Já ti nevim...umí Milla   Jovovich něco jinýho, než   ukazovat plochý hrudníček,   sekat hlavy, střílet zombie?   Je to pořád na jedno kopyto.   Jedinou slušnou roli měla   asi jenom v Pátém elementu.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.435/0.415